Esracim01 Kızlar 15.haftamdayım. Dün akşam bir anda tüm yediklerimi çıkardım. Hani bu bulantılar 3.aydan sonra bitiyordu ☹️ Hadi birbirimize umut olalım. Kimlerin ne zaman bulantısı kusması bitti?
Snszasla Esracim01 18 haftalık olduk bazen aniden bi kusma geliyor canım geçmedi yani ara ara oluyor 😒 böyle böyle azalacak galiba ya bende öyle umut ediyorum
gizemonerr Esracim01 valla Canım benim 17.haftamda kesildi. Kusmuyordum ama günün her saati midem bulanıyordu hiçbir şey yiyemiyordum. Çok şükür geçti ve hamileliğimin en güzel günlerini yaşıyorum 🙏🏻 Sizinde en kısa sürede geçecek inşallah 🥰
Arsu1661 Esracim01 benim 16 dan sonra azaldı 18 de tamamen bitti 21+2 deyim çok nadir aşırı tatlı yediğimde oluyo az da sabret yakında biticek 🌸
Gokmer Haftama girdiğim gün birden bulantım kesildi. Bazen öğürmem oluyor günde 1-2 defa ama kusmuyorum. İnşallah bi daha yaşamam. Çünkü 2. Ayım çok kötü geçti :(
Cicilibicili Esracim01 canım ben de bitmicek diyodum 16. Haftada azaldı 19. Haftadayım şuan çok şükür bi iki kere kusma oldu geçen hafta sadece
Esracim01 Ahhh o mis gibi bulantısız günler gelsin istiyorummmm çok mu şey istiyoruz Allahımmmmm sen görüyorsun halimizi 😢💕💕💕
Betulfatih Esracim01 Canım 6.haftada başladı 50 kilodan 42 ye falan düşürdü su dahi icemedim çok feciydi sarı su hep çıkardı sabahları sonra yediklerim hep yorgun halsiz ölü balık gibi gezdim. 5.aya girerken geçti benimde. O süreçte zofer ve prilam kullandım tek başına prilam bana çare olmadı. Hastaneye yattım daha çok kustum çıktım dyaanamadim. İnşallah en kısa zamanda geçer Allah yardımcın olsun🤲
Eliffcyhn Esracim01 Esracim01 13 haftadan sonra kesildi birden çok şükür umarım azalır az az ye sık ye aç kalınca daha kötü oluyor 18 hafta olduk bu seferde doymuyorum herkesin bulantı zamanı farklı inşallah en kısa zamanda biter seninde
Svnctkc Çok ihtiyacım var umuda şuan 6+3 deyim üstelik aşçı olarak çalışıyorum şuan iki gun sonra bırakacağım işi ama mutfakta kendimi kesesim var kokular nasıl midemi bulandiriyor anlatamam hiç bişey de yiyemiyorum bi de sıcak 😢
Esracim01 Svnctkc Canım görünen o ki maksimum sınır 5.ay. İnşallah o kadar bile yaşamazsın. Yemekle iç içe bir meslek şu an çok zorlar haklısın ve Rabbim tez elden kurtarsın 😇
yumukeller Esracim01 korkutmak istemem ama bana da aynı şeyi söylemişlerdi ben 5. Ayıma kadar çektim bunu 🤷😊
2020ARALIK Benim hamileliğin başında başlayıp 12. 13. Haftaya kadar sürdü Sonra bitti şükür 22 haftalığım bir daha olmadı sizinde biter sabredin bende günde 3 kez istifra ediyordum 🤢
Fatmamuduk Esracim01 Kızlar 5+3teyim daha bulantı ve hiç yok koku hassasiyetim var o kadar, ilerleyen haftalar da başlar mı ki 🤦🏼♀️
Esracim01 Fatmamuduk Kuzum bazısında hiç olmuyor. Öyle ufak bir reaksiyonla kalıyor. Benim 7.haftadan beri koku hassasiyetim ve bulantı hissim oluyordu. Sonra artarak devam etti. İnşallah seninki olmaz🍀
gzddgll Esracim01 benim 17den sonra geçti canım çok şükür ama belli kokulara hassasiyet kaldı hala onları duyunca bi yiyesim gelmiyor ☺️ Bitiyor Allahın izniyle ama o günleri yaşarken hiç bitmeyecek sanıyorsun