Sinay74 Rukiyeinci94 sağlıkla kucağına al inşallah canım bende Cuma tekrar perinatalog görücek bakalım bana ne diyecekler
beatrice00 Sinay74 35+5 te 2177 gr cikti 2 hafta geri . Doktoeum plesanta suyu iyi dedi ondan sorun yapmadi sizinki en alt sınırsa biz mahvolduk😣
Sinay74 beatrice00 suyu bizimkine de iyi dedi ama yine de yakın takibe almak istedi çünkü bu zamana kadar hep iyi gitmişti zamanlama olarak
Sinay74 Rukiyeinci94 sizde neden 37 de almak istedi sebep olarak ne gösterildi? Merak ettim de kilo sorunu var mıydı
Rukiyeinci94 Sinay74 küçük bebekler annen karnında beslenemiyorsa 37 sen sonra riske atmaya gerek duymadılar evet kilo alıyor ama karın çevresi küçüklüğü devam ediyorsa imza karşılığında hamileliğini devam ettirebilirsin dedi.Aslında doğum olmadan plesantadaki sorunu gerçekte anlayamayız ama ben alınmasından yanayım içeride zaten bi yerde kaçırmış kilosunu yakalayamıyor annesinden beslensin diyor doktorum.
beatrice00 Sinay74 benim 3 gun falan gerilik oluyordu bu sefer 2 hafta gerilik cikti ben cok tedirgin oldum ama doktor plesantada suda sorun oldugunda sorun var deriz dedi ne biliyim icim icimi yiyor yine de
Sinay74 beatrice00 aynen benimde içim içimi yemeye başladı hayırlısı olsun bakalım iyi düşünmeye çalışalım
Miracik20 Sinay74 yam 36+0 da gittim ultrasona göre 1 hafta geriden geliyor ve kilosu 2500 diyebilirim bende sordum ve her gidişimde soruyorum bir problem var mı diye doktorum benim kızımda 2500 dünyaya geldi her çocuk bir olmuyor kiloyu kafana takma dedi
GulcanYvz Sinay74 bende bu hafta bunla uğraştım canım 35+3te gittim 2454gram çıktı gerilik kapanmıyor bir türlü 25 haftadan beri 1 hafta zayıf karın çevresi hep böyle oldu doktor artık haftaya da bakalım az alıyorsa sezaryenle alalım dedi ciğer geliştirici iğne verdi vuruldum sonra dayanamayıp devlete randevu aldım oradaki doktor erken alma taraftarı değilim fark açılmadığı sürece sorun yok dedi ama takip altında olucam haftaya gidicem bakalım ne çıkacak kısmet artık
Sinay74 GulcanYvz bizim bu haftaya kadar hep uyumlu gitti ama bu hafta böyle oldu hayırlısı olsun hakkımızda inşallah :/
Sinay74 Rukiyeinci94 hmm anladım tabi orası öyle içerde beslenemiyorsa dışarda beslemek daha mantıklı :)
ikincikezanne- Sinay74 Canım benim ilk kızım tam 38.haftada 2630 gram doğdu pek bisey yemiyordum bide en bastan beri 1hafta geriden geliyordu gelişimi gec döllenme olmus. Suan 27 aylık olcak cokta saglikli o yüzden kiloyu hic takma kafana. Protein ağirlikli beslen meyve sebze peynir vb onlardan tüket. Suan ikinciye hamileyim isterse oda ayni kiloda doğsun yeterki sağlıkli olsunlar inanki zayıf daha iyi zaten emzirdikce toparlar hiç canini sıkma 😊
Sinay74 ikincikezanne- teşekkürler canım içim rahatlıyor bu mesajlarınızı görünce sağlıkla gelsin inşallah
Kelimeleringucu Bizde 35+4 2400 dedi doktor , 3 haftaya 200 gr almış, gelicek hafta tekrar çagırdı, bu şekilde devam ederse 37 de alicaz dedi, içim rahatladi burdakı yazıları okurken, umarim sağlicakla doğarlar bütün bebişler
Sinay74 Kelimeleringucu dizinde sanırım benim durum olmuş bende okudukça rahatlıyorum iyi var Happy mom :)
Nuur1107 33.haftamda 1870 Gr olduğunu duyunca elimden geldiğince tiksinsem dahi faydalı şeyler yedim özellikle de kırmızı et ve muzu çok tükettim. 35. Haftamda çok şükür ki 2600 Gr olmuş. Açıkçası çok kilolu olmasını ben istemiyorum. Normal doğum yapabilmek açısından o yüzden 3 kg olursa şükredeceğim.🤗 Sağlıklı ve kolay şekilde doğum yapalım da inşaAllah sonrasını telafi ederiz 😉