Dorothy Hilalokanalkin canim bu testlerde silik cizgi filan yok. Belli ki kafaya cok takip stres oluyorsun. O da reglini geciktiriyor
iremgun Hilalokanalkin bu betaya göre maalesef gebelik yok. Gecikti mi adetiniz? Bu arada b12 için takviye yazdırın o biraz düşük çıkmış bebek düşünüyorsunuz belli ki aksatmayın derim. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah🙏
Tugce28 Hilalokanalkin adetinize kaç gün var ilerleyen zamanlarda testi tekrarlayın bence kan testini en kesini o bu değere göre gebe değilsiniz ama yükseliyor gibi geldi bana 0 dan yüksek yani
Hilalokanalkin Tugce28 haziranın 22 sinde verdiğim kan testide 1.20 ydi ama başında (<) bu işaret yoktu
Hilalokanalkin Valla bilmiyorum adet günümü takvime göre biri 16 haziran biri 24 temmuz biride 30 ağustos haziranda korunmayı bıraktığımız için adet olma günüm gecikmiş ve yumurtlama günümde farklılık olmuş olabilir adeti beklicez bakalim
Umutevi Negatif cikmis sonucunuz.neg olan testlerde zaten standart deger hep 1.20 dir isaretin onemi yok.onemli olan 5 ten yuksek cikmasi suanlik 1.20 den az bir degerde
Hilalokanalkin Umutevi evet hayırlısı olsun adeti beklicegim 8 mayıs son regl hiç böyle olmazdım ilk defa oldum bu kadar uzun sürdü bu ayın sonunda da regl olmazsam bi kadın doğuma gidicem.
morusevenanne Kaç kere salak yamzışsınız doktora belli ki doktor hamileliğinize kuvvetli ihtimal verip sonrası için istenen tahlilleri de yapmak istemiş ki bence 2 kere gidip kan vermek daha yorucu.