Nazfth2119 Gizem9093 benim 12.ci haftada kız demişti hatta yüzde 90 diye 17haftada tekrar göründüm bu defa erkek dedi ondan sonra iki farklı doktora daha göründüm erkek dediler☺️ ilk haftalar çok erken ya tahmine göre konuşuyorlar sanırım🤔🤔
Neslihan1903 Akkt avokado 🥑 yemeni tavsiye ederim nette oku hamilelikte krampları azalttığı yazıyor ve çok faydalı bebek için folat mecvut 🤗
Neslihan1903 Valla doğum sancısı nasıl bir şey bilmem ama 4 kere böbrek taşı düşürdüm doğum yanında hikaye kalır diye düşünüyorum 😂
Nazfth2119 Gizem9093 rica ederim Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize inşallah bir avazda kurtulmak dileğiyle 🥰🤲🤲
smyrmammad bodurulku teşekkür ederim biraz korkum var kasık ağrım var diye ilk çocuk iki aileninde ilk torunu bu da beni biraz strese sokuyor galiba belki korkudan ağrılarım var bilemiyorum umarım geçer ağrılarımız tüm hamişlerin
bodurulku smyrmammad içinizde muazzam şeyler oluyor Buda onun tuzu biberi olsun geçer merak etmeyin dikkat edin yeter
smyrmammad bodurulku inşallah çok teşekkür ederim size sağsalim kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı 🤲