Elif_enss Merhaba, lohusa geceliği almak istiyorum alıp memnun kaldığınız siteleri paylaşabilir misiniz☺️
mikican Elif_enss ben trendyoldan penye geceliklerden aldım. Dantelli falan değil normal lohusa geceliği kumaşları çok kaliteli markası nicoletta
Akfirat Elif_enss lohusa sepetinden aldım indirimli 90 TL’ye. lohusam.com da da var.indirimli ürünlerden hoşuna giden olunca kaçırma.
Merii33 Elif_enss ben lcw den aldım canım hem gecelik hem önden düğmeli pijama takımı yeri çok güzel henüz doğum yapmadığım için giymedim ama yıkayınca denedim çok rahat
Ayyse34 mikican peki beden i nasıl ayarladınız canım ben 24 haftalık hamileyim 70 kiloyum şuan xl falan mı almak lazım kalıpları nasıl oluyor
mikican Ayyse34 lohusa geceliklerinde 6 7 aylık hamilelik bedeninizi alın diyorlar. Ben şuan L giyiyorum ama M beden aldım şuan biraz dar ama doğumdan sonra göbek inince tam olcagını düşünüyorum
Imfromlastnight https://ty.gl/fr7uqsmfi Ben çok beğendim kumaşını. Sabahlıklı bu fiyata yok zaten. Bembeyaz olsun isterseniz bilemem. Beyazı da teyzemden alacağım için çok takılmadım. Ama bu bile ondan daha güzel geldi
RuzgarsMommy Trendyoldan gecelik sabahlik cok şık takim aldım 170 tl idi galiba Dushess markasi saten pamuklu cok hos durdu fotoğraf çekimi yaptiracaksaniz tavsiye ederim