Ahnerdeogunler Benim doktorum önermedi bana hiç ama çevremden kürtaj sonrası doktoru doğum kontrol hapı önerenler varmış…
UrasEgeninannesi Ahnerdeogunler adetiniz düzensiz yada bebek istememe durumunuz mu var ? Ben kullanmadım önermedi doktorum zaten bebek istiyorduk
Minnak20 Ahnerdeogunler ben boş gebelikten kürtaj oldum 7+5 de bana korunmamı söylemedi 1 adet sonrası tekrar bebek düşünebilirsin dedi 2. Ay hamile kaldım bence doğum kontrol hapı kullanmayın farklı yöntemlerle korunun
Ahnerdeogunler UrasEgeninannesi merhaba ben de bebek istiyorum ama mol gebelik gecirdigim icin doktor 3 ay korunmami soyledi. Özel bir durum oldugu icin tedirginim. Ama gerekli olsa doktorum önerirdi heralde
UrasEgeninannesi Ahnerdeogunler kürtajdan sonra bana da 1-2 ay korun dedi doktorum korunduk. Ekstra ilaç doğum kontrol hapı vermiyorlar zaten merak etmeyin normal yani
iremgun Ahnerdeogunler ilaçla korunmanıza gerek olduğunu sanmıyorum olsa doktorunuz ilaç verirdi. Doktorum bana da korun dedi ama ilaçla korunmadık.
Ahnerdeogunler Minnak20 acaba ella kullansam bir sikinti olur mu. Geri cekilme ile iliskimiz oldu ama emin olamiyorum
Minnak20 Ahnerdeogunler canım bence ilaç alma sonrasında bebek istiyorsan ben geri çekilme ile 1,5 korundum yani ilaç yumurtalıkları tembelleştiriyor sana zarar veriyor ama sen bilirsin