Deletedmom348 Selincikk anladım kontrole geldi mi peki memnun oldun mu bir de o zaman doğumdan bi kaç saat önce mi hastanede olmalıyım?
Selincikk Deletedmom348 9 da dogumumdu 8 bucukta hastanede ol demisti bana . Tabikii kontole geliyor . Dogum yaptigim günun aksami geldi ertesi sabah geldii
Selincikk Ruzgar_1405 ameliyathane b8 hayli kalabalik o yuzden cok takilmadim ben bi 7 8 kisi vardi basmda 😂 ondan cok odaklanmion.oraya odalar da gayet temiz guzel
Ruzgar_1405 Selincikk Odalar tek kişilik demi canım😁 bir ebe 2 hemşire fln vardı benim ilk doğumda bir de doktor. Ebe biraz cazgırdı ben dayanamayıp bağırdım fln ıkınmayla yetmedi karnıma bastırarak aldılar bebeği. Bana diyo sezeryandı senin hakkın. Biz de doğurduk fln. O sıra doktorum niye öyle diyosun kolay değil fln diye teselli etmişti. O gece orda yaşadıklarım fln hep aklımda bazen düşünüp geriliyorum 🤦♀️çataldan fln bacağım düştü kaç kere bağladılar fln. Ondan dedim ameliyathane kısmı akılda kaldı diye🤣
Selincikk Ruzgar_1405 biraz skntilar yasamissin o yuzden senin oyle olmus canm . Evet oda tek kisilik
Gizmss 1yildirim merhaba devlette mi çalışıyorsunuz? Ben de öğretmenim ama anlaşmalı durumundan haberim yok
1yildirim Gizmss Hayır özel okulda çalışıyorum. Okulumuz, Medical ile protokol imzaladı. Anlaşmalı kurum olduğumuz için belli bir indirim uygulanmakta. 😊
Gizmss MyLittleHeart ben de araştırarak oraya gittim ama acillik bi kanamam oldu diye hemen gebzeye gittik,yolda doktoru aradım bilgi bıraktım ama dönüş yapmadılar. Ben aradığımda ise doktor orda olmasına rağmen sekreterle konuştum o aracı oldu resmen. Bas iki kelime edip ister oraya ister buraya görünebilirsiniz dedi. Bana psikolojik destek olmasını beklerken doktor konuşmadı bile. Anında bittiler gözümde malesef tercih edilen 3doktordan biriydi benimki de ama başka kuruma acil de olsa gittim diye ilgi sıfıra düştü
Gizmss 1yildirim yıldız hanımdı çok araştırarak seçmiştim ama yapılan muameleye şahit olunca çok üzüldüm, şimdi yine doktor araştırmalarına başladım😬
1yildirim Gizmss Ben de Yıldız Hanım’a gidiyorum… Muayeneleri çok güzel, detaylı, ilgili geçiyor. Hastane ile iletişim olsun, doktorla iletişim olsun en iyi hizmeti burada gördüm… Ama size olmasına çok üzüldüm. 😔 İnşallah gönlünüze göre bulursunuz. 🙏🏻