Deletedmom322 merhabalar 😊 Mesajınızı yanıtlamak istedim. Tabii bütün yönleriyle kesinlikle beğenmiyorum diyemem. Bu noktada yanlış anlaşılma olmasın 🙏🏻 Göz, kulak burun boğaz doktorum medical’dedir. Göğüs hastalıkları doktorum yüzyılda’dır. Dahiliye doktorum da Medar’dadır. Bu doktorlardan kesinlikle vazgeçemiyorum…Aslında medicalde, yüzyılda ve medarda bildiğim, beğendiğim çok iyi kadın doğum doktorları var. (Merkez Prime doktorlarını hiç bilmiyorum, hastane ise çok yeni. Eşimin arkadaşı orada çalışıyor. Burası çok karışık dedi. Doğum fiyatı bile alamadık telefonda. Pandemi döneminde bizi fiyat almamız için hastaneye çağırdılar.)
Doktor kadar hastane hizmetleri de çok önemli. Benim gözlemlediğim ve arkadaşlarımın da doğumda tecrübe ettiği şeyler var maalesef… Medar’ın acil hizmetleri çok kötü. Hem babam, hem annem, hem eşim üç olayda bitirdik Medar’ın acil kısmını… Doğum noktasında, yakın zamanda arkadaşım orada doğum yaptı. Doktorundan, ameliyatından çok memnun olduğunu ama hastane hizmetlerinin çok yetersiz olduğunu ve başka bir hastane tercih edilmesi gerektiğini söyledi. Bunları yazıp da karar veren anne adaylarını da şüpheye düşürmek istememiştim açıkçası. Memnun olan da vardır çünkü… Doktor tavsiye edebilirim ama hastane.. 🤨
Ücret konusuna gelecek olursak, evet, medipol hastanesi, Gebze’deki özel hastanelere göre çok uygun. Ama benim tercih sebebim fiyat değil. Öğretmen olduğum için çalıştığım kurumun Medical ile anlaşması var mesela. İndirim uygulanıyor. Hem fiyatı uygun, hem yakın, hem de beğendiğim iki doktor var. Buna rağmen Medipol’ü tercih ettim…
Durum bu 🙂