Dilekecem Kizlar 7+5 günlük hamileyim bulanti baş dönmesi cok var benim durum da olanlar var mi ne zaman geciyor
Betzm Dilekecem canım cok şükür atlattım 9.bazen 12.haftaya kadar sürebiliyor agır kokulardan kaç hafif şeyler ye sık sık tuZlu mideni bastırcak rahat seyler tüket ekşi elma iyi gelir
edaelifokmn Dilekecem canım 11 haftalığım 5.haftanın sonundan beri şiddetli devam ediyor prilam kullanıyorum kusmalarım baya azaldı ama bulantılarım hala devam ediyor, akşam saatlerinde ilacın etkisi azalmaya başlayınca tekrardan kusmaya başlıyorum
Dilekecem edaelifokmn zaten aksamlari daha fena oluyor insan ya pazartesi gidicem doktora bakim ne vercek
edaelifokmn Dilekecem ilaçsız çok zor gerçekten ilaca başlayana kadar resmen yatağa bağlı yaşadım artık koluma kaldırıcak bile halim kalmamıştı sürekli ağlıyordum ilaçla en azından ayağa kalkabildim hala çok zorlanıyorum ama yinede o hallerime göre çok şükür ayakta durabiliyorum
Dilekecem edaelifokmn bende öyleyim valla canim dermanim yok hic hersey kokuyor her seyden tiksindim ya