Nurr24 Kızlar 6 haftalık hamileyim iştahım çok fazla bir saat sonra bişeyler yiyesim geliyor nerdeyse iki kiloya yakın kilo aldım napıcam böyle😔
Kuzeymiraa Nurr24 şekerinize baktırın mutlaka bende çok hızlı aldım ama şeker vs yok bünye meselesi de olabilir bulduğumu yedim sofradan kalktım karnım acıktı 😁
Guluss35 Nurr24 bende öleydim üstelik tüp mideliydim yani normal insanların 4 de 1 kadar yemegı 3 öğünde yiyordum hamile kaldıgımdan beri önünü alamadım ayda iki kilo almayla basladı suan 28+3 ve 16 kiloya yakın aldım allah yardımcımız olsun
Guluss35 Nurr24 valla benim iradem yok şimdi bile ne yesem diorum düşün 2 yılda verdıgım kiloları 7 ayda almak hoş değil bakalım insallah sonrasında veririm bide sezeryan olcakmısım dr dedi ozaman zor veriliyomuş kilo iraden saglamsa şimdiden kıs aburcubur yeme
Nurr24 Guluss35 aburcubura alıştım bu ara zaten ondan aldım onu da bırakıcam bakalım inşallah koruyabilirim
Hilalsny Bende koroma dolayısıyla 1.5 ay eve kapandigimizda hamile olmamama ragmen 63 kilodan 69 kiloya cikmistim. Simdi 10 haftalık hamileyim. 4 haftalikken 62 kiloydum su an 69 kiloyum sacma sekilde kilo verdim😂😂