Ahnerdeogunler Arkadaslar iki hafta önce kürtaj oldum. Bugün ilk defa eşimle birlikte olduk fakat geri çekilme yöntemi ile. Dolayısı ile çok korkuyorum yeniden hamile kalmaktan ertesi gün hapı alacağım bir zararı var mı? Kürtaj sonrasi nasil korunulmalı?
Ahnerdeogunler busetmr vermedi ya of bende dogum kontrol hapi kullanmam gerekiyor diye okudum ama… doktorum hicbirsey soylemedi
busetmr Ahnerdeogunler vermesi lazım yani çoğu doktor hemen başlatır ki başlatılmasıda lazim en önemlisi rahimde yapışıklık olmasın ve sağlıksız gebelik olmasın diye hatta bence doktorunuza da gerek yok direk eczaneden alabilirsiniz ilk ay kullanmanız lazım sonrasında bitince zaten adet döneminiz baslicak sonrasında kullanıp kullanmamsk size kalmış tabi ama doktorum bana hemen Yasmin başlatmıştı
busetmr Ahnerdeogunler bende herhangi bir yan etki olmadı canım önemli olan aynı saatlerde almak ve almayi unutmamak yan etkisi kişiden kişiye değişir ama öyle aşırı bir yan etki yaptığını ben hiç duymadım ama deneyin eğer sizde baş donmesi kusma vs yaparsa gece yatarken alırsınız her gün uykuda zaten hissetmezsiniz ama geciktirmeden başlayın derim