byslkrtlc Herkese merhabalar Mart ayında kimler bebeğini kucağına alıyor birde İstanbulda önerebileceğiniz hangi doktor ve hastahaneler var ❤️
Sumeye byslkrtlc ben Adana’dan Mart ayında inşallah olacak benimde Rabbim nasip eder inşallah bu sefer diğer çocuklarımı hep kaybettim 😔😢
diyhomelif byslkrtlc Hastaneyi inanın hiç beğenmiyorum ama takipciplerimden çok duyup da gittim @droguzguler e İstanbul Bilge Hastanesi’nde görev alıyor çok çok sevdim 🌿
byslkrtlc Sumeye demekki doğru zaman ve hayırlısı buymuş hiç üzülmeyin doğacak çocuğunuza allah uzun ömürler versin🙏🏻
byslkrtlc Esmerkiz34 hayırlı olsun insallah sağlıkla kucağınıza alın bana orası baya ters ve uzak sanırım bende suanda ermeni hastahanesine gidiyorum flora hanıma fakat hala araştırma içerisindeyim acıkcası
morusevenanne byslkrtlc hamilelik öncesine kadar hep kız adı bakmıştım ama niyeyse erkek hissediyorum 😍
byslkrtlc morusevenanne insallah hayırlı evlat olsun bende kız hissediyorum bakalım merakla bekliyorum öğreneceğim günü:)
Rmykx Bnde 12 martta inşallah kucagıma alcam 😍 sureklı kusuyorm herkes kız dıyo nedense bn erkek hissediyorum bakalım dha saglıkla gelsn de o ytr 💓
byslkrtlc Rmykx zofer alın benim inanılmaz mide bulantılarım var ilacı sabah aç karınla içiyorum gün içerisinde bulantım hafifliyor yine oluyor ama çok değil ve kusturmuyor bende kız hissediyorum kalbinizden ne geçiyorsa ne istiyorsanız o olsun inş🌸🙏🏻
papatya35 BEnde Mart annesi olacağım inşallah İstanbul’da Okan Üniversitesi hastanesine gidiyorum ama tuzla da uzak biraz
byslkrtlc papatya35 çok tatlı balık burcu bebekler geliyor bende Zekeriyakoy de oturuyorum aynı sekilde banada çoğu hastahane uzakta fakat anneme yakın bir hastahane tercih ettim sanırım doğuma son zamanlarımda orada kalacağım😁