Selbal Merhaba herkese. Bugun sabah ayağımın tabanında kahverengi bir leke oluştuğunu gördüm. Gebelikte böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Kına yakmış gibi duruyor.
irva Selbal Benim ayak tabanımda değilde kenarda bilekte vardı kahverengi leke.Sonra geçti kendiliğinden bende anlamadım neydi.😃
feamtrmea Selbal benimde yanağımda çıktı küçük bi leke kızımda çıkmamıştı bu defa erkek cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum🤷🏻♀️
Deletedmom314 Güneş gördüğüm için dudak üstümde bayağı kararma olmuştu benimde. Güneşe çıkmayınca gitti gibi. Bazen güneşe çıkmadan da lekesi olan hamileler oluyormuş. Hamilelik lekesi olabilir seninde kuzum
Selbal feamtrmea internetten araştırdığıma göre cinsiyetle alakası yok yazıyor. Cinsiyetini belli değil henüz 😊
Selbal Deletedmom314 inşallah benimkide kendiliğinden gider. Benimki büyük bir leke yüzümde çıkmadığı için mutluyum
Deletedmom314 Selbal ayağımda çıksa hiç takmazdım da yüzde çıkması insanı geriyor. İnşallah daha olmaz geçer gider
Deletedmom314 Selbal hiç sorma yarın farklı ne olacak diye uyanıyorum. İnsan her belirtiyi yaşar mı hiç atlamadan hepsini yaşıyorum😁