1cnr1hrm Eszraa bende inanmam normalde fakat ilk arkadaşım baktı ve erkek dedi🤭evet erkek 34 haftalık hamileyim, ama yeniler için kız sezonu diyorlar ❤️allah sağlık ile gönlünüzden geçeni nasip etsin inslh 🙏
Esme1989 Eszraa selam canım öncelikle allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Merak ediyor insan tabi ama asla inanma hepsi uydurma ben belki en az 5-10 tane farklı cinsiyet belirleme testi denedim teoriler denedim ve hepsinde kız çıktı ama hepsinde. Sonra doktora gittim bebeğimin erkek olduğunu öğrendim tabi şok geçirdim 😂 o yüzden doktor dışında kimseye inanıp güvenme 🥰
hencacalik Esme1989 ben de aynı ya😁😁😁 pandeminin ilk zamanlarında öğrendim cinsiyetini, doktor sadece beni odaya aldı eşimi almadı, erkek diyince ben şok oldum, çıktığımda eşime nasıl dediysem hala dalga geçiyor benimle😁
Esme1989 hencacalik çok komik bir anı kaldı bizede geriye gerçekten 😂 ben eşimi bile o kadar inandırmışım ki kız bebek olduğuna doktor erkek diyince eşim diyor ki kordondur o bizimkisi kız olmalı 😂😂 doktor çok güldü bize ama benim şoktan Tansiyonum falan fırladı 😂
1cnr1hrm Aysel_11 12.haftamda bana da kız dedi doktorum 😂baby shower yapmak istediğimi söylemiştim kağıda yazıp verdi birde 🤭 araya covid girdi parti falan yapamadım.Allahtan işte 2 ay sonrasına kontrole gidebildim doktorum istemedi ve erkek dedi ne olur heves yapıp sevinmeyin, inanılmaz hayal kırıklığı oluyor 😏 sağlık ile gelsinler tek şimdi alıştım erkek fikrine fakat 2 ay kız bilmek kız diye isimler sevmeler etkiledi beni.
Aysel_11 1cnr1hrm ahahah yandık valla benim de hamile kaldığımdan beri bir erkek içimde anlatamam ilk ultrason görüntüsünde çok rahattı aha erkek dedik kız gibi deyince eşimle birbirimize bakıp kaldık sonra tamda inanmadık yanılma olabilir diye şimdi netleşmesi için gün bekliyoruz bakalım zor ya hayal kırıklığı istemiyorum ben 😊
Esme1989 Eszraa vallahi öyle oldu bizim şoklar yaşadık doktor erkek diyince 😂 ama şimdi güzel ve komik bir anı olarak kaldı bize 😃
hencacalik Bernanisa doktor ultrasondaki ölçümlere göre 14 gün farklı söyledi, zaten ben pcos’luyum. Adet döngüm de 37/38 genelde