Eda_zafer_1 _2017 bu durumda 41 haftaya kadar bekletip suni sancı vererek doğum yaptırıolarmış sizinkidemi öyle olucak eğer sancınız olmazsa doğum baslamazsa
Betuul12 Eda_zafer_1 bende doğurmak istiyorum artık erken gelicek derken sanırım şimdide gelmek istemiyor 37+4 oldum ama çatı ağrısından ölüyorum ve bıçak saplanır gibi oluyor artık 🤷♀️
Eda_zafer_1 Betuul12 ben de sadece akşamları yatarken zorluk cekiyorum daha çok ama ağrım sancım yok hiç gelmicek gibi🙄
Deletedmom417 Eda_zafer_1 bende 32 haftalık hamileyim ama o kadar bıktım ki çok kötüyüm ağrılarım sızılarım var az kaldı bugün yarın erken demiycem bende doğuramıyorum diye post açıcam 😔😰
Eda_zafer_1 Deletedmom417 sağlıklı olsunda şuan bile doğmasına razıyım ama işte ne kadar anne karnında durursaciğerleri o kadar iyi gelişiyormuş ablam öyle soyleme eksik doğar ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin dıo ama işte bizlerde sabırsızlanıyoruz zorlanıyoruz zor oluyor Allah yardımcımız olsun
Deletedmom417 Eda_zafer_1 aynen öyle sağlıkla gelsinler ama cidden zor geçiyor hamilelelgim hemen hemen hergün ağlıyorum 😔
Eda_zafer_1 Deletedmom417 herseyin bası sabır diye boşa demiyorlar bende 4.aya kadar çok sıkıntı cektim miğde bulantısından ağzıma et tavuk surememiştim hala yaşıyorum bazen miğde bulantısı eşim ikinci çocuğu yapmazsın sen dio o derece😊katlanıyoruz yavrumuz için napalım annelik kolay değilmiş🙏🏻
iremylmzby bunu yazdıktan yarim saat sonra nisanim ve suyum geldi suan hastanede dogumu bekliyorum 😂😂 Allah im bukadar çabuk kabul olacağını tahmin etmemistim duamin bana sizlerde dua edin 🤲
Eda_zafer_1 iremylmzby iyi ki açmışım postu benimde payım var az çok😂hayırlı sağlıklı doğumların olsun yavrunu sağ salim kucagına alırsın inş cnm bizlere de dua et🤲🏻♥️güzel haberini bekliyorum🤗
cocukgelisimcianne_ Eda_zafer_1 bende 37+3 deyim benimde aşağıda ama kanala girmemiş .. dün çatı muayenemi yaptı doktorum bakalım ne zaman gelecek tosbikler
Eda_zafer_1 cocukgelisimcianne_ banada önümüzdeki hafta yapıcak sanırım catı muayenesi neye bakıo çatı muayenesinde
cocukgelisimcianne_ Eda_zafer_1 aynen açıklık varmı diye bakıyor bide çatın geniş mi rahat doğum yapabilir misin diye içeriyi kontrol ediyor