Whitechicken Valla kilolarca şalgam suyu içtim Adana dürüm yedim hiç midem bulanmadı hiç sırtım ağrımadı hep kasıklarımda batma vardı şimdi 20 haftalığım oğlum olacak
handesen73 Laylaaaa121212 tam 22 haftalik oldum birden karnim cikmaya basladi tuylenmedrn bahsetmiyorum bile
Sebi9590 sürekli uyku hali,bir türlü geçmeyen halsizlik, aç karnina bile turşu yeme..bulantim hic olmadi ama belirtiler sanki her kesde farkli oluyo☺
Elifyasminhazal busratunk5 canım şalgam suyu ve tursuya as eriyorsa biri kesinlikle erkek bebek böyle birşey yok durmadan yedim kızımda da tatlı durmadan tatlı
Laylaaaa121212 Elifyasminhazal başka belirtilerin nelerdi? Göğüs hassasiyeti kıllanma mide bulantısı ? Rahat bir hamilelik?
Elifyasminhazal Laylaaaa121212 bunların hepsi normal gebelik belirtileri zaten ekstra başka dikkatimi çeken olmadı birde bebeğin assagida olması oldu bende coook assagida
DamlaNur29 busratunk5 ben cok tatlı yedim 6.ayıma kadar çikolata baklava tarzu seyler sonra şeker cıkınca hepsi bi anda kesildi 😏 aslında herkesin farklı oluyor belkide benim şekerden kaynaklı canım sürekli şeker istiyordu
Brn_cnn Hamileliğimi öğrenmeden önce adet sancısı gibi minik minik sancı hafif gögüs agrısı dışında hic bi belirti yaşamadım. Hep ekşi tuzlu acı şeyler istedi canım bir ara şalgam delisi olmuştum hep içerdim tatlı hiç istemedi canım tatlı olarak daha cok meyve yedim hep meyve istedi canım ve ne mide bulantısı ne kusma hic bir zorluk yaşamadım çok şükür şimdi minik prensimi bekliyorum🐣
Laylaaaa121212 @Brn_cnn#başka belirtilerin nelerdi? Göğüs hassasiyeti kıllanma mide bulantısı ? Rahat bir hamilelik geçirdin sanırım ne güzel 🧿🧿🧿🧿🧿 rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Brn_cnn Laylaaaa121212 amin canım tesekkür ederim hepimiz sağ sağlim sağlıkla kucagımıza alırız inşallah bebeklerimizi❤️❤️Dedigin gibi cok rahat bi hamilelik geciriyorum suan 33teyiz çatı ağrılarım cok olmaya başladı yaşadığım tek zorluk bu diyebilirim. Mide bulantısı hic olmadı en başından şimdiye kadar hic olmadı kusmadım da. Herhangi bir kokudan yemekten vs iğrenme de yaşamadım yüzüm biraz sivilce oldu ilk öğrendiğim zamanlar ve dudagımda hep uçuk çıktı biri geçti digeri çıktı çok sinir bi durumdu😂 göbegimin üst kısımları göbek deliğinin yukarısında minik minik tüylenmem oldu ve en en en büyük sorunum cok çatladım popom bacaklarım göbegim…bunun cinsiyetle bi alakası yok vücutla alakalı bi durum ama söylemek istedim🤷🏼♀️
Minikbirkalp Miğde bulantım hiç olmadı sürekli ekşi yedim sabahın köründe dolaba girip turşu kavanozuna çöküyordum sadece 😅😅
Busragozer busratunk5 ben akşam yemeğinde bile bal kaymak yedim 😂 bir kaşık patates yemeği bir dilim bal kaymak nutella 😂
Laylaaaa121212 @Minikbirkalp#başka belirtilerin nelerdi? Göğüs hassasiyeti kıllanma mide bulantısı ? Rahat bir hamilelik geçirdin sanırım ne güzel 🧿🧿🧿🧿🧿 rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Aynurr16 busratunk5 limonla başlayıp ayvayla devam eden kusmalar aşırı bulantılar prilamla devam ediyor 😂