Gizemcevri Merhaba kızlar ben 22+5 teyim heycanla bebegimin hareketlerini bekliyorum ama cok sık hissetmiyorum iki vuruyor sonra duruyor sizlerin nasıl
FahriyeztrkYcel Gizemcevri benim ilk ama 16.haftamda hissetmeye başladım şimdi 19.haftadayım ara ara özellikle sırt üstü yattığımda hareket ediyor 😊
Ayseguldnzmstk Gizemcevri 17+5 günlükken hissetmeye başladım minik minik pıt pıtlarını😊 Şimdi 21+5 olduk tekmeler başladı kıpır kıpırız maşallah🤗
DemetCeylan Gizemcevri başlarda düzensiz olabilir hissettiğin hareketleri her anne farklı hisseder merak etme yakında sürekli hissetmeye başlarsın 😊
bebisiminannesi Gizemcevri bende 16 dan beri hissediyorum simdi 18 bitmek uzere daha fazla hissediyorum ozellikle cocuk seslerini duyunca cok hareketleriniuor kuzum😃😗
Ftmacgdm Biz 25 haftalık olduk 20 den sonra sürekli hareket halindeydi artık uykumdan uyandırıyor yni o hale geldik😊😊😊😊
ZeynepAkba Ftmacgdm bizde 21+2yiz dün sabah 6 da hareketiyle uyandim hayatta uyanamayan ben onun minik hareketiyle gözümü açtım korktum birden 🙈🙈🙈
YasinMerveYaln 18 de hissetmeye başladım ikinci bebeğim ilki bu kadar çabuk hissetmemiştim şimdi tekme tokat girişiyor valla durdurana aşk olsun 😁
elif0690 Gizemcevri Bende 22.haftamdayım..Bayadır hissedyrum..Ama büyüdkçe tekmeleri sertleşiyor..Hatta bazen korkuyorum😍