Nuray01 Benim başıma geldi 17. Haftadan itibaren kız denildi 4 5 doktora gittim detaylı ultrason da erkek olduğunu öğrendim 24.hafta😂
Bir_prensesannesi58 Nuray01 ay masallah insan sok olur kesin ya bende suan muamadayim ya belirsizlik kötü
Serinannesi42 Bir_prensesannesi58 yani kesin gibi konuştu ama bebek sürekli ters dönük yukarda ama bişey sormak istiyorum ne popom büyüdü ne bel simidi oluştu sadece göbeğim var yani bilemedim kız bebekte öyle olur ya 😢
Bir_prensesannesi58 Serinannesi42 Herseyini hayırlisi rabbim gönlüne göre versin ama o vücut yapisiyla ilgili bence
minikcasper Bir_prensesannesi58 12. Haftada yüzde 60 kız dedi dün gittim 17+5ken yüzde 100 erkek dedi daha da değişmez heralde 😂😂 çünkü net erkek diyince ben aldım mavili bişeyler 😂 acaba detaylıyı mı beklesem napsam gene değişirse eyvah 😂 ama pipiyi gösterdi ah kafalar karışık😂😂😂
Bir_prensesannesi58 minikcasper aynen. Canım. Sizinki kesin konuşmuş ama şüphe duymamak için bekleyin isterseniz. Acaba elinizde ultrasyon fotosu var atarmisinz benimkiyle benzeşiyorlar mi
Bir_prensesannesi58 Nuray01 ya nasip işte ama insan çok merak ediyor ben şimdi detayliya kadar beklycem