Arinna aminesmom Ebebekten aldım canım memnunum fakat bebeğim şimdi 5 aylık oldu. Haliyle eşyaları falan arttı. Yetmiyor. Bu Baby bag ti sanırım trendyol da onlardan alıcam bir tane şimdi
1cnr1hrm aminesmom poadascom dan aldım Instagram üzerinden,bir blogar kendi bebeği için almış, ondan görüp almıştım, fiyatı 160.00 tl ydi.Gorundugunden geniş içi ayrica hangi modeli incelesem çok büyük ve hantaldi.Bu gayet kullanışlı bir ebat.
ElifDeniz_ aminesmom https://ty.gl/nd1royw ben böyle bir çanta aldım. Daha sonrasında günlük takılabilir ve eş de kullanabilir. :)
Eta21 Off ben ne pijama ne de çamta bulamıyorum gevelik tarzı almayacam pijamayı sanırım zaten doğum kasımda soğuk olacağı için düğmeli sade iki pijama takımı almayı düşünüyorum lacivert renkte ama krarsızım tabii :) çamta konusunda fikir verirsneiz sevinirşm kızlar bide mom to be yazan taç nerden bulabilirim uyguna
Sibelgokhan aminesmom cok kullaniski ben suanda kullanıyorum bir daha alsam yine aynı çantadan alirdim çok geniş bir canta fiyat olarakda uygun