sedasuzan Bu arada boyu hesaplamayı bilen var mı ben doktora sormayı unutuyorum bacak boyunu ölçüyo okadar onuda ben anlamıyorum nasl oluyo
edaslan Zekzek sizede sorayım ☺️ bebeğe kilo olaun diye yediğinz birşey var mı beslenmenz nasıl neler yiyiyorsnz
mervoss edaslan ekstra öyle kilo alsın diye değilde yumurta yiyorum herşeyi organik yemeye calısıyorum ailem saolsun bu şekilde oluyor 😊 yeşilliğim ya da fasulyem biber dolması falan yemeklerim hep tarla organik oluyoe
Zekzek edaslan hiç bişey yiyemiyorum mide yanmam bulantım çok fazla 8 kilo almıştım 1 kilo geri vermişim yoğurt süt yumurta hergun yediklerim önceleri herşeyi yiyordum he bide muz midemi sakin tutacak yiyecekler
durununannesii Esrabbgm80 30 da gittik 1400 kilosu dedi boyunu söylemedi ultrason kağıdı vermediğinden bende hesaplayamadım 😏
Esrabbgm80 Zekzek bende 8 haftalığım ilk zamanlar hiç yoktu bulantım sekiz haftanın içine girdikten sonra oldu ne olduysa kokuya gelemiyorum yemek yapamıyorum eşim artık abarttığımı düşünüyor 🤦🏻♀️