Meleknan Bayanlar bir sorum olacak. 29 haftalik hamileyim ikinci dolgum da düştü. Diş doldurmak sakıncalımı.yemek yiyemez oldum.😭
Zeyyez Meleknan canım ben 24 haftalıkken diş çektirdim doktorum rapor vermişti özel bir morfin aldık eczaneden
BurcuSiratas Meleknan benim de dolgum düşmüştü 2 hafta önce dişçimle konuştum önce yapacağı iğneleri öğrenip doktorumla paylaştım yapabilirsin dedi ve bıgün yaptım dolguyu. Su bile içemiyordum doğumdan sonra da emzirme faslı var diye beklemek istemedim yaptırdım.
Bahar54 Ben hamile oldugumu bilmeden hem kanal tedavisi hemde dolgu yaptirmistim. Doktoruma sordugumda hiçbir sakincasi yok icin rahat olsun demisti. Yine yapilacak dolgularim var ama ben yine de dogum sonrasini bekliyorum acikcasi. Gebelikte zaten dis problemleri fazlalasiyor bebek kalsiyum cektigi icin. O yuzden bekliyorum bende simdilik.
Charlotte 26 haftalıkken aynı şey başıma geldi ama kırılmıştı dolgunun bir parçası çok ağrı yaptı Dr. um izin kağıdı yazdı dişçiye gösterdim morfin falan uygulayamam son 3 aylık döneme giriyosun dedi geçici dolgu ile kapattı, doğumdan sonra yaptırıcam
Meleknan Dolgumun biri hamileligimin basinda düstü dr gitmedim. Diger tarafla idare ediyodum. Bu sefer de ordaki dolgu düstü. Kararsiz kaldim gidip gitmemekle