EliffCandan Buso eğer doktor verdiyse genelde birşey olmuyo siz bence zaman kaybetmeden doktora görünün
MYstryy Buso prof dr bana sokturuxu verdi gebelik supheside az da olsa vardi. Ama kullan hc bisi olmaz dedi kullandom zaten gebelikte yokms adetimmi oldum yani etkilemiyormus sanrm
Buso EliffCandan doktora gittim orda ogrendim 5 haftalik olmus kese gayet guzel dedi kandada cikti gebelik ben kendim ictim test yaptim cikmamisti adet duzensizligim vardi onun icin ictim
Tgbkzn Bazı doktorlar bazı ilaçları bebek oluşursa düşmesin diye veriyorlar eğer oluşmazsa adet söksün diye duphaston mesela ben buna kullanmıştım doktorun verdiyse problem olmaz ama kendi kafana göre kullandıysan bi doktoruna danış bence hemen
Nasippp Tgbkzn Evt bana da doktorum bebek tutunsun DİE verdi bazen de adet söktürmek için veriyorlarmış bu ilacı
Buso Tgbkzn ben adet söktürucuyu kullandim ilac bitmeden adet oldum ama ilk gun kanama oldu sonra azaldi 3 gun doktora gittim kese gayet guzel duruyo dedi kanamada gozukmuyor dedi progesteron verdi folik asit verdi ve kanamam yok suan leke dahi gelmiyor
Tgbkzn Nasippp evet ben 3 kere kullandım 2 sinde adet söktürdü 3. De gebelik oluşmuş onun tutunmasını sağladı
Buso Tgbkzn suan bisey yok kese guzel dedi tam rahminim ortasinda duruyo dedi kanamada gozukmuyor dedi pazartesi kontrole gitcem
Tgbkzn Buso progestanıda düşük için veriyolar tutunsun bebek diye doktor bir sorun görmediyse problem yoktur o zaman canım eğer kendinde değişik şeyler ağrı falan hissedersin git o zaman doktoruna
Nasippp Tgbkzn ben adetim 2 gün geçince gittim beta 509 progesteron değerim 43 idi ama daha önce kayıbım olduğu İÇİN doktorum hemen duphaston verdi prolukton iğne yaptırdı önlemimizi aldık tedbir bizden takdir Allah’tan 🤲🏻
Tgbkzn Nasippp Aynen öyle canım benim hayırlısıyla sağlıkla kucağımza alalım bebişleri herşey onlar için bütün çaba emek 😍😍
Nasippp Tgbkzn oyyy dua et bende göreyim o günleri 😍 ben daha çok yeni 6+1🥰🙈 haftaya kalp atışı İÇİN gideceğiz 😍