giyus06 kızlar merhaba ben 16+3 haftalık hamileyim. hastaneye özele gidiyorum fakat dğn bana ayrıntılı ultrason icin randevu verdi ödemesi 325 lira bana cok pahalı geldi aranızda yaptıran varmı.
Girlpowerbabe giyus06 bu hafta detaylı ultrason icin çok erken. Ayrıca fiyatı gayet uygun bence 400-500 den asağı yapan yer pek yok genelde🥴
Gulerdem giyus06 bende 300 tl verdim canım 4 gün önce girdim tam 24 haftalıkken girdim benim bildiğim senin haftan çok erken ayrıntılı için 🤷♀️
Myrina giyus06 kaçıncı haftaya randevu verdi doktorun? Bu haftalar çok erken detaylı ultrason için. 325 gayet uygun bir fiyat genele baktığında. Biz 550 verdik ayrıca muayene ücretimiz sadece 300 tl.
58Vildan Nerde oturuyorsunuz bulunduğunuz yerde daha uyguna yapan belki yerler bulabilirsin ama çogu yer daha pahalıya yapıyor
giyus06 58Vildan ordu aybastıya cıktı canm tayinimiz ordayız buraları bilmedğimden arastıramıyorum fatsaya gidiyoruz özele
Emineerd giyus06 bence gayet uygun fiyatı devlettede 10 15 dk sürdü diye yakınıyor devlette yaptıranlar
giyus06 canlarım öbür ayın sonu icin verdi zaten bana doktor yani ben 22 haftalıkken gircem ayrıntılıya. içim rahatladı gönül rahatlığıyla girebilirim ozaman