Ezgiii 31.haftayim ayy atesler basiyo nasil basa cikiyosnz cok zor bsyms cok sicak diyorum herkes degil diyoo
ZeynepDemiraglar Ezgiii 31. Haftadayım bende ateşler basıyo ayaklarım yanıyo camlar kapılar hep açık Hazıranda ne yapıcazzzz
matruskaa Ezgiii 35.haftadayım aynı durumdayız milletin normal oturduğu yerde terden bayılıyorum fenalık basıyo makyaj yapmayıp sürekli yüzümü yıkıyorum bileklerime su çarpıyorum ama ne fayda allah yardımcımız olsun 😄
Ebrarrrr Ezgiii ay bende 29+3 hflk hamilym bende oyle oluyorum yanıyorum hele gece olmazını hiç istemıyorum ayaklarım Nasıl yanıyor eltim dayana bildiğin kadar sıcak suyun içine bol miktarda tuz koy ayaklarını içine koy su ılık olana kadar ayakların içinde kalsın soyledi bende yaptım dün yaptım bugün bişeyım yok maşşalh sende yap sadece 2 gündür tuvolete cıkamıyorum ondan yana cok kötüyüm ya 😢
ayse98 Ezgiii avuç içleri ve ayak altlarım yanıyo yastık altına sokuyorum ellerimi sopuk oluyo oralar ☺
Candemirmom Aynen öyle bende 35. Haftaya giriyorum yakında çıplak gezicem. Maden suyu(soda) içerek hem midemi rahatlatıyorum hem içimi serinletiyorum. Meyveleri buzluğa atıp buzlu yiyorum inşallah hasta olmam bebeğimide hasta etmem ama dayanamıyorum valla
Ebrarrrr Candemirmom yapma oyle sakın buzlu şeyler yeme doktorum evde üst giymeden gez ama sakın dondurma buz yeme sesi Bebek hasta oluyormuş sonradan doğduktan sonra birbir burnundan gelir dedi yapmıyorum korkudan
Aycann Ben daha 27. Haftanın sonlarındayım bende de inanılmaz çok oluyor . Yatarken felan sadece karnımı ve belimi örtüyordum sanırım farkında olmadan üşüttüm şimdi öksürük ve griple uğraşıyorum . Aman dikkat edin kızlar ateş basınca farkında olmadan üşütüyor insan :/
Sinemstf Ayyy bende 29 dayım çok feci özellikle gece uyurken 😳 uyurken ne hormonu salgılıyorum bilmiyorum ama feci yani yanıyorum 😀
Suheda Bende 27.haftadaym en cok ellerim.ve ayaklarimin altı ateş gibi ama dikkat etmeye çalışıyorum çünkü hastayım 4 gündür faranjit olmuşum
esmaesma35 Haftadayım ellerim ayaklarım acayip yanıyor gece fenalık geçirecek gibi oluyorum bu arada vücut sıcaklığım da maksimum 37 derece henüz bir çare bulamadım bu hafta unutmazsam doktora özellikle soracağım
Kubraa4334 esmaesma35 Aynen benimde perşembe günü randevum var bende sormayı düşünüyorum 35+2deyim Bende
Merrcimek Ben 14+5 teyim ama ben de yanıyorum ter basıyor. Yazın en zor zamanlarım olacak ne yapıcam bilmiyorum. Eşime çok sıcak değil mi diyorum yooo diyo 😞
bambumsu Ezgiii Daha 17. haftadayım içim yanıyo, ellerim ayaklarım buzzz 😀Buzlu bişeyler içip yiyeyim diyorum hemen boğazım şişiyor oofff birde yazın dahada büyüyecek , artacak herşey o zaman neler yaşanacak korkuyorum 😂
Ebrarrrr bambumsu Valah hamileliğimin büyük bi kısmını kışın gecirdim😂Şimdi dayanamıyorum sıcak bazıo kışın ortasında bile yarı cıplak ve kapılar acık uyuyordum sizi düşünemiyorum Allah yardım etsin 😅