Tuba-15 1280 g ile doğdu. Küvezde hala, bir sürede kalacak sanırım solunumu cihaz destekli alıyor şu an. Desteksiz 3 gün fln durdu tekrar bağladılar ara ara durmalar oluyormuş. Onun haricinde Allaha çok şükür genel durumu iyi
tuubaeylulanil Tuba-15 çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallahh canım sağlığına kavuşsun sonra siz kavuşun inşalalh 🤲🏻🤲🏻♥️
tuubaeylulanil Elifozmen33 bitti sayılır dün aldık baya ufak tefek şeyleride. Ama şu lohusa gecelık olayını halledemedım aşırı dantelli şeyler var Ona bakınıyom bı çantamızı hazırlamadk 30 olduk bugün belki bınkaç hafta sonra hazırlarım dedim ama belli olmaz bana😊🤔
Elifozmen33 tuubaeylulanil benimde bebek icin ufak tefek kaldi onlarida alacagim insallah kendiminde bir iki eksigi var onlari da aldimmi tamam 32. Hafta da felan esyalari yikayip utuleyesim var hurca koyacağımm tozlanmasin diye son zamanlara yakinda cantaya koyacagim insallah da aynen bana da belli olmaz :)
Gizem-88 tuubaeylulanil tuubaeylulanil güzel heyecanlar hazırlanmalar , bende daha lohusa takımı almadım begenemedım
Tuba-15 tuubaeylulanil Amin inşallah çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin
tuubaeylulanil Elifozmen33 . Güzel geçsin şu günlerde sağlıkla kavuşalım hepimiz bebişlerimize inşalalh🤲🏻
tuubaeylulanil Elifozmen33 Benimde rahme baskı var sankım tam anlamıyorum ama myle bı ağırlık var🤷🏽♀️
tuubaeylulanil Gizem-88 Ya hep alırı dantelli eğer daha sade bısey bulutsan benle de paylaşabilirsen sevınırım valla😊