Eda3545 Fatma_ali_38 11 ekim ama kız bebekler 38 den itibaren geliyor diyorlar.11 ekim doğum günüm çok isterim öyle olmssini benimde☺️
Snglklc tuubaeylulanil evet ya pardon yanlış yazmışım 😅önerilmiyor 😅evet 15 li paketten almıştım bazı Marketlerde de var pamuktan kendi ürünleri falan
Fatos_atly 31+2 yiz bugün kızımla🙏🏻🥰 çok heycanlı bi okadarda korkuyorum ilk doğum Allah’ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun güzel anneler🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Gizem-88 Fatos_atly insallalh benimde ilk bebiş korkmak degilde insan ne olucak nasıl olucak merak ve tedirgin oluyor😍
Sahraze 32+6🙏 Bı ütü işim kaldı, çok şükür herşeyi tam kızımın 🤗 Doktor Eylülde istediği bir gün gelebilir ama şuan gelmesini istemiyorum dedi 😬😂
Kubra_7323 Azemiram hareketlerini de az hissediyorum doktor dönmediği için az hissedersin dedi geceleri falan hiç uyanmadim daha hareketine benimki de kız ☺️
Azemiram Kubra_7323 benim tersken doktor dedi sol yat ya çok vuracak ama dönecek ve öyle oldu dönerken çok kötü oluyordum😃 dönmüş şuan kızım ve çok yaramaz bakalım doğunca da öyle mi olur❣️🙏 maşallah kızlarımıza💜
Snglklc tuubaeylulanil geçen ay 73 falandı kolisi şimdi 84 lerde zam yaptılar hainler 😅😅 iyi alışverişler 👼
Papatya-20 Gizem-88 bende ekimde dogum yapacaktım bebegini kaybettim rabbim saglıklı sıhatlı kucagınaza almayı nasip etsin şimdi tekrar hamileyim çok şükür postu görünce bebegim geldi aklıma demek 31.haftalarda olacaktım
Papatya-20 Ozgebtn 8 hafta 3 günlük Ken kalbi durmus ben hissetmedim 2 hafta sonra hissettim artık beni zehirlemeye baslamıs rabbim kimseyi evlatsızlıkla ve evlat acısı ile sınamasın 🙏🏻 rabbim tekrar verdi Bi mucize daha inşallah saglıklı sıhhatli hayırlı Bi evlat olur saglıcakla alırım kucagıma vakti zamanı gelince 🙏🏻
Kubra_7323 Azemiram maşallah ☺️benimki de döner inşallah ☺️ boyu ve kilosu nasıl benim 32. Hafta 2 kilo 35 cm dedi doktor
Azemiram Kubra_7323 maşallah canım ❣️benim tam 31 haftalıkken gittim 1 kilo 681 grm dedi boyu 40 cm civarı birşey dedi hatırlamıyorum. ❤️ doktor gayet iyi dedi kilosu bilmiyorum dha ,😃
Snglklc tuubaeylulanil aynen öyle ama ürünleri uygun fiyatdı e bebek e gidecekseniz bide bilgilendirmek isterim eğer ki diş kaşıyıcı tırnak makası falan gibi ürünleri alacaksanız eczanelerde daha uygunmuş ben e bebekten aldım eczaneye gittiğimde baktım eczane daha uygundu