Lekna Selam kızlar🙋♀️; yemek yedikten sonra karın etrafımda çok ağrı oluyor bunun sebebi deri gerilmesiyle alakalımı? Birde idrara oturduğum zaman ara ara kasıklarıma ağrı saplanıyor kontrol Çarşamba günü 😐
Deletedmom0067 Lekna benmde lavabodayken afedrdsn idrari yaparken cok kotu kasiklarim agriyodu artik klozeti kullaniyorum orda hic bi sorun uok evde varsa sende klozeti kullan 😃
Esrelf Lekna sindirim siteminiz altta doluyor bebekte üstten baskı oluyor ya geriliyor karnımız. İçimize sığmıyor gibi. Yemeği Çok fazla kaçırmayın. Bol su için kabız olmayın. Kabız olunca daha zor oluyor. İdrar içinde tahlil ister doktorun enfeksiyona bakar.
Demir Lekna Ağrı değilde davul gibi gerilip şişiyorum,zaten iç karnım dar çocuğum ancak sığıyor bir de yemekle kendimi şişirince aman Allah🙂🙂23+2 yim bende.
Lekna Esrelf kabızlık sorunum var evet ama su çok fazla tüketiyoruz birde iş yerinde oturarak çalışıyorum bütün gün ondan da kaynaklı olabilirmi hareketsiz kalıyorum vucüd olarak
Esrelf Lekna aa evet olabilir. Sürekli oturmakt kabızlığı tetikler. Karnında gerginlik yapar. Arada biraz yürü.
Lekna Demir aynen benimde iç karnım geniş yemek yiyince yan karın taraflarım gerilip ağrımaya başlıyor bide üstüne oturarak çalışınca hal ortada🙄