aysegzr_aslan Kızlar son 2 ama hic bişey yk arada agrı oluyo öyle siz nasısınz sancı tutuyor ama devami yk benim gibi varmı dogurmadım Bi türlü
Prensesim2018 aysegzr_aslan benim gunumden 4 gun sonra dogmustu kizim ama nisan gelmisti bir kac gun oncesinde artik sonradanda dogacagi zaman geceden basaldi sancilar yavas yavas
Yrentnc aysegzr_aslan benimde günüm dün doldu ama halen hiç bir belirti yok ara ara yalancı sancilar oluyor okadar 😑
Ferihakrc aysegzr_aslan benimde pazar dolacağı için cumartesi çağırdı canım inşAllah hayırlısıyla kucağımıza alırız 😊🙏🏻❤️👼🏻
Yrentnc aysegzr_aslan pazartesi kontrolum var özel hastane olmasına rağmen doktorum çok iyi normal doğum sabir işi diyor kesinlikle ne suni sancı verelim diyor nede sezeryan bekleyebilcemiz kadar bekliyoruz bakalım inşallah aksi bir durum olmaz 🤲🥰
Betim aysegzr_aslan doktor 41 e kadar zaman verdi bu gece günüm doluyor 1 hafta içerisinde gelmezse suni vericek doğmazsa sezaryene alıcam dedi
SelinB Benimde son 2 😤 son bikac gundur oturup kalkmam zorlasti asagi tarafima agri gryo kasiklarimda agri yok. Gelsin artk 🤲🤲