_eesi Gebeliğimin 12. haftasındayım. Kızlar 3 gündür şiddetli baş ağırısı yaşıyorum hala daha devam ediyor. İlaç almak istemiyorum ama dayanılacak gibi değil sizler ne yapıyorsunuz böyle durumlarda. aynı şeyleri yaşayan var mi .
Prensesim2018 _eesi valla benee cok yasadim bas agrisi i ama internette bir kac defa bas agrisi icinndua gordum onu okudum geciordu ama sonra ilerde ilac aldim parol yada minoset tavsiye ediliyor cnm ve karanlik yerde uyu dinlen dusta iyi basindan su birak dustayken iyi gelir
aezgi _eesi canım annem bi yerde okumustu benim her gece yatmadan önce salatalık yemek baş ağrısını engelliyormus
es_es _eesi geçmiş olsun. tansiyon normalse eğer 12 saat arayla parol içebilirsin demişti bana doktorum. Yıllardır her ağrımda parol kullandığım için 1 tane parol yarım saate kesmişti 2 günlük baş ağrımı.
Bebislerimiz Cnm benimde mihrenimyvar aptanax majezik ocmeden geçmez ama içmiyorum. Başımi skica bir türbentle bağlıyorum dene istersen . Parol veriyorlar boyl durumda ama parol bende etki etmiyor
_eesi Bebislerimiz Bebislerimiz normal de apranax kullanıyorum böyle durumlarda. Parol asla etki etmiyor bana boşuna vücuduma almayayım o zaman geçer umarım ya
Firfir90 _eesi asla parol dısında ağrı kesici alamıyorsunuz zaten onu da doktorunuza sormadan almayın . Burda gelip de apranax majezik yazanlara sasırıyorum ya hiç mi arastırmıyorsunuz hadi arastırmadınız duymadınız da mı yani hamilelikte ilaç kullanmanın risklerini vs pes yani
Yade0918 Firfir90 onu yazan arkadaşlar hamilelik öncesi kullandıklarını şimdi sadece parol icilebildigini söylemişler parol ve minoset kullanılabiliyor hamilelikte