isimsizbebek Hazkrt aaa bu ben 😂 bennde baktim ağrım aşırı artıyor. 3 cm e geldim ağrıdan geberiyorum suyum da 1 cm de gelmişti ne yazık ki. Sezaryan a alın direk uyutun beni dedim 😂
kedilervekaranfil Hazkrt Hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün. Ben de bugün 40+3’te normal başlayıp sezaryen oldum 🤷🏻♀️
isimsizbebek 1994ozg yok cesaret edemezdim ona 😂 bir de o kadar ağrım vardı ki nefes alamıyordum resmen doktorum ikna etmeye çalıştı ama dinlemedim direk uyumak istiyorum dedim 😂
Hazkrt Fulyazorlu30 zaten 4 saat uyuşuk kalıyorsun ama şuan bel ağrım ameliyat yerim berbat üstüne bide sezeryan olduğu için süt yok
Kuzeyimmm Hazkrt süt yok deme sağ sürekli sağ gelir 38 de oldum 20 gün bugün 4 gün gelmedi sütüm daha saga geldi🌺
Solinim Kızlar bende 39 haftalığıö salıdan beri hergün gidiyorum hastaneye nstye bağlanıyorum sancı çıkıyo ama doktor bişey yapmıyo açılmam yok çatım dar sizce nasıl bi yol izlemeliyim çok yoruldum hergün hastaneye gitmekten nst çatı muayenesi olmaktan 😞
Zeyyno_ Solinim genelde çatı dar olduğundan sezaryana alıolar canım doktorun bişey demedi mi gün verelim sezaryana alalım gibi felan
Mihrimah41 Hazkrt hadi ya tüh keşke dayansaydın üzüldüm snn için. Ağrı sırasında çok normal doktora yalvarman ama doktor da dik durmalıydı. ama olsun sağlıklısınız ona şükretmeli.
Solinim Zeyyno_ yok canım ya hergün nerdeyse gidiyorum hastaneye salı yine gidiecm olmadı derim yani sezeryana alsın önce sancı çekip sonra neden sezeryan yapsın ki