Ayslm tgbktszdmr son adet tarihime göre 8 haftalık hamileyim dün bende doktora gittim kalp atışı yok bebek gelişmemiş ve düşecek dedi bugün başka doktora gidcem
tgbktszdmr yigitalpinannesi40 doktorum gelecek hafta duyamazsak kalp atışını sağlıklı bi gebelik değil dedi çok üzüldüm
tgbktszdmr Sinemarslannnn doktorum gelecek hafta duyamazsak kalp atışını sağlıklı bi gebelik değil dedi o yüzden çok kafama taktım
Mutlumklnc tgbktszdmr tgbktszdmr doktorunu değiştir insanın moralini bozmaktan başka bir şey yaptıkları yok aynısını bende yaşadım 5+5 te gittim kese var yorkta var ama bebek yok ileriki haftada olmazsa kürtaj olursun dedi şoka girdim. Ertesi gün başka bir doktora gittim 5+6 da hem bebeği gördü gemde kalbini dinletti moralini sakın bozma 🥰
Sinemarslannnn tgbktszdmr ne alaka yahu insanı nasıl üzüyorlar daha 1 haftan var ki Allah’ın izniyle birşey olmayacak 5 haftada duyulmuyor olması sağlıksız değil emin ol
tgbktszdmr niydey al işte aynı adet tarihine göre öyle diyorlar çünkü geç döllenme olduğu için bekle biraz daha Canım bende bekleyeceğim
Rehile 7+3 de duydum Doktordunu değil bence öyle şey olmaz 10 Haftaya kdr Yolu var dzmn veriyolar doktorlar
Mevaninannesi21 tgbktszdmr üzülme canım ben 6. Hafta da duyamamıştım çok sıkıntı yapmıştım 8. Haftada duydum ❤️