Hilalokanalkin 2 adet dönemi gecirip adet düzensizliği olup geç döllenme yaşayıp hamile kalan varmi benim son adet tarihim 8 mayis 39 günde bir regl görüyorum ve yumurtlamam 1 hazirandı 16 haziran regl günümdü daha sonra 10 temmuz yumurtlamaydi 23 temmuzda regl günümdü yine olmadım ama 2 ay boyunca sürekli ilişki yaşadık özellikle yumurtlama günleri değerlendirdik 3 ağustosta kahverengi lekelenmem oldu ama 1 saat damla şeklinde sonra hiç olmadı 11 ağustosta erken gebelik testi yaptım ve silik cıktı ilk 5 dakikada bana biri yardim etsin kafam çok karışık?
Nur1126 Hilalokanalkin 8 mayıs son adet tarihin diye 8 mayıs olacak diye birşey yok geç yumurtluyorsun belki döllenme 3 4 haftada felan olmuştur çok kafana takma kan var bence kan için bile erken olabilir folik asid alıyorsundur diye düşünüyorum devam et sağlıklı beslen bir iki hafta sonra kan ver
Happybabyyy Hilalokanalkin cnm burdakiler en fazla kan testi yap der. O yuzden kan testi yap. Burdan bilemez kimse
yigitalpinannesi40 Hamilesin o zaman canım birde kan ve idrar tahlili ver daha net sonuç alırsın son adet tarihinin ilk gününe bakarsan daha çok yeni
Hilalokanalkin yigitalpinannesi40 8 mayıs son adet tarihim şuan da varsa 10 12 haftalik olması gerekmiyormu
yigitalpinannesi40 Hilalokanalkin Gidip kan tahlili ver bence geç döllenme olabilir belki içinde ki şüphe gitmiş olur
hencacalik Geç döllenmede genelde 2 hafta fark eder, önemli olan doktorunun sana söyleyeceği, git bir kan testi yaptır burda hamilesin yada değilsin deseler ne olacakki, tahminden başka bir şey değil
Hilalokanalkin hencacalik tahmin etmeleri söz konusu değil benim için sadece benim yaşadığımi yaşayanlar vardır sadece bir cesaret olur bana …
Tugce28 Hilalokanalkin tsh hormonunuza baktırdınız mı o adet gecikmesi yapabiliyor bir problem yoksa neden o kadar uzun süre adet olmuyorsunuz araştırın bence 35 gün max süresi her ay düzensizse bir hormon larınıza baktırın genel
Hilalokanalkin Tugce28 canım benim testim silik cıktı hamile olduğumuda hissediyorum ama neden olduysa 2 dönemim atladı adet olduğumu bildim bileli başıma hiç böyle bisey gelmemişti oğlumuda 8 aylıkken testte köyü çizgiyle öğrendim ama onda mide bulantimdan şüphelenip yapmıştım testi.
Hilalokanalkin Tugce28 kan verdim kızlar gece 12 den sonra sisteme duser heralde haber veririm size dua edin benim icin😘
Hilalokanalkin Birde kızlar benden 4 tup kan ve 1 tup idrar aldılar nedir onlar önceki gittiğimde 1 tup almislardi
hencacalik Hilalokanalkin hakkında hayırlısı olsun inşallah, o kadar kan niyeki, başka değerlerine de bakarlar belki