sinemayyildiz Arkadaşlar merhaba bugün kontrolüm vardı 35+1 de doktora gittim Bebek kilosu 2971 bir hafta önde gidiyor dedi sizce sezeryan mi olur bana biraz fazla geldi 🤨 yada normal mi pek bilemiyorum ilk gebeliğim
mervoss sinemayyildiz bende 34+1 im bana da 1 hafta önde gidiyor kilosu ama orantılı 1 hafta önde gdiyor diye 1 hafta önce doğum yapmayacaksın merak etme dedi doktorum sen istersen normal doğurursun bir sıkıntı olmadıgı sürecek yeterki sen iste
egeninincisii sinemayyildiz 🧐biz de 35+0’da gittik doktorumuz 2765 demişti. 🤰🏼ideal doğum kilosuna 3200 dedi. ☝🏽istediğiniz doğum şeklinden dolayı söylüyorsanız bir bilgim yok ama bence kilosu iyi :)
Aliyecapa sinemayyildiz keşke bunları burda yazmak yerine doktorunuza sorsanız en iyisini onlar biliyor sonuçta!!
sinemayyildiz Dserin1 Dserin1 Eğer böyle giderse normal olamayacakmiş gibi geldi bana biraz fazla diye düşündüm
sinemayyildiz egeninincisii Çok teşekkür ederim kıyaslamak doğru değil bebekleri tabi ama biraz hızlı almış gibi sanki dedi doktor 1 hafta arayla neredeyse 500 gram 🙈
sinemayyildiz Aliyecapa doktorumla gün içinde görüştük zaten anormal bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum.gecenlerde burada 35 hafta 2900 doktor sezeryan olur böyle giderse dediği için bir fikri olan var mı diye yazdım .