Edaedaeda Kızlar reflü yatagi gerekli mi bide bebek doğunca neyde yatırıyorsunuz park yatak aldık ama direk yatirilirmi icine reflü yatagi mı konulur fikrim yok
Annis38 Edaedaeda reflu yatagi ve park yatak bende aldim canım park yatagin icine visco yatak aldim ve bebegi yatrirken reflu yataginida icine koymayi dusunuyorum.
mervoss Edaedaeda bende reflü yatagı aldım ve eltim kendi çcugunun sepet beşiğini veriyor ama yatagı yok dedi bende içine reflü aldım onunla yatıracagım
Deletedmom337 Edaedaeda dogum yapali 1 ay oldu ne besikte ne babynestte ne ev tipi ana kucaginda ne pusette sadece yanimizda uyuyor yada koltukta uyuyor benim kokum olmadan uyumuyor
hencacalik Biz de beşik ve reflü yatağı aldık, ilk reflü yatağını kullanmayı planlıyoruz, beşiğin içine sığıyor
tgce_brs Kızlar reflü yatağı olmazsa olmaz mı sizce. Almayı dusunmuyodum ama şimdi hepiniz ondan bahsetmissiniz
Unlukacar Bende reflü yatağı aldım canım birde anne yanı beşik aldım 6 ay buşekilde yatıracağım daha sonra bebeğimi odasında yatıracağım