Atlass Kızlar lütfen biriniz bu agrıların ne zaman gecicegini söyliye bilirmi 😬 artık uyumak istiyorum 😢
Miray_38 Atlass 1 hafta çok şiddetli ağrı oluyor canım sağından soluma bile yardımsız dönemediğim zamanlar oldu ama geçecek sabret
Atlass ElifOncul ya yatamuyorum kalkamuyorum biri bana yardım etmeden yürüyemiyorum valla şuan isyan etmek üzereyim uyuyamuyorum başım agrıyor of 😬😥
ElifOncul Atlass doktora sordun mu normal miymiş? İnsanlar ertesi gün yemeğimi yaptım falan diyor ya ondan şaşırdım. Tabiki her bünye de farklı, geçmiş olsun tez zamanda atlat canm..
Atlass Muberraonur ya benimde öyle olsun hemen gecsin valla normal dogum yapmadık ama normal dogum yapar gibi sancı cekiyorum 😰
Mihranyesim Atlass ne kadar oldu size bilmiyorum ama ilk 1 hafta sizlama ve yanma oluyor sonra geçiyor bol bol yürüyün
bukusum Atlass siddetli agrimasi normal olmayabilir agri kesici vermedi mi doktorun siz yine de bi doktorunuza sorun. enfeksiyon falan olmasin
Mihranyesim Atlass daha cok yeni 1 haftaya agri oluyo 10 gune hic biseyin kalmiyor ben olali 5 ay oldu bile sanki hic sezeryan olmamis gibiyim ☺
Atlass bukusum daha bugun cıktık hastanesen verdi doktor içtim birde çok afdersiniz büyük tuvalettime cıkamıyorum korkudan onunda vermiş oldugu bi rahatsızlık var ikiside bir olunca cok agrım oluyor
Busrakoc 17 temmuzda doğum yaptım dikiş yerim hala ağrıyor malesef 😭 kanamanız ne durumda kızlar, 28 gün oldu hala devam ediyor kanamam
Suveydaa Atlass her gün biraz daha azalarak bitecek canım. Ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk toparlanırsın.
Suveydaa Atlass iki kez sezeryan oldum. İlki çok daha kolaydı aralarında kısa zaman olmasından ötürü muhtemelen 😊 umarım en kısa zamanda toparlarsın.
Atlass Mihranyesim ya bişey söylicem büyük tuvalletine hemen cıkabildin mi ben dikişlerden ötürü çok korkuyorum dün hastanese gazı mı bile zor cıkardım ya