Zeynepnacar Kızlar karnımın sol tarafında bebek toplanıyor sanki, böyle elimle bakıyorum sert o taraf. kaburgalarıma da batıyor son zamanlarda. Sizde de böyle mi? Doktora gitmeli miyim??
bebekkaradag Zeynepnacar Merhaba, biz 20+3 olduk. Bende de oluyordu, doktoruma söyledim magnezyum verdi. Çok rahatladım tavsiye ederim🙏🏼
Beyzaa Zeynepnacar bendede anlik bi sertlesme oluyor hafta icinde kontrole gidicem o zaman sorayim diyodum 🙂 sanki geriliyomus gibi oluyo dokununca sertligi hissediyorum cok cok uzun surmuyo ama hergun oluyo
Knber Zeynepnacar Can'ım bence doktorunla görüşmelisin ilk hamileliğimde benimde öyle oluyordu Bebek top gibi oluyoru resmen dr ye söylediğim Zaman o sertleşmenin kasılma olduğunu söylemişti bence en kısa Zaman da bir uzman görüşü al derim korkutmak istemem seni ama erken doğum riskim vardı benim
Candemirmom Zeynepnacar canım bendede oluyodu doktorla görüştüm sürekli öyle kalıyorsa doktorunla görüş ama benim doktorum demişti ki uzanınca dinlenince yada sürekli aynı pozisyonda oturuyorsan vicut şeklini değiştirdiğinde hala aynıysa beni ara demişti
Frida Kaos, ekşın, fitnelik barındırmıyor açtığın post belki ondandır. 😄 Bu durumu yaşayan arkadaşlarımız görmemiştir diyelim... Ben de 20 haftalığım cevapları şu köşede bekleyeyim 🙂
Talhahafsa Fazla yürüyünce bıde fazla iş yapnca karnım sertleşiyo benimde canım oğlumda hıc yaşamadım böyle şeyler tecrübesızım bu konuda bende köşeye cekılıyım bari 😀
Prensesannesiyimm @Zeynepnacar Canım iki türlü kasılma var eğer karnın tamamen sertleşiyorsa bu yalancı kasılmalar doğuma hazırlık için oluyor ama mesela karnının bariz belli bir bölümü sivrileşip sertleşiyorsa bu bebişin demektir ki doktorum bana erken doğum riski demişti ama bazı doktorlar zararsız olduğunu da söylüyor birde magnezyum eksikliğiyle alakalı bu kasılmalar canım doktoruna mutlaka anlat bu durumu sana magnezyum verecektir o biraz daha rahatlatıyor ama benim haftalardır var çok şükür iyiyiz bebişimle sende sakın kafana takıp kendini üzme doktoruna anlat bir çözüm yolu bulursunuz elbet 🤗
Zeynepnacar Prensesannesiyimm bebekkaradag Beyzaa Sevda6767 [bilinmeyen] Knber Candemirmom Sağolun arkadaşlar, şuan acile geldim ağrım arttı. Dua edin nolur bana😔
Sevda6767 Canım ben 24 haftalık oldum bugün. Benim de senin haftanda başladı hatta ağrı bile yapıyordu sertlesip ağrı yapıyordu ben kasılma mi acaba diye korkuyordum. Çok şükür alakası yokmuş doktorum çok normal dedi. Geçen gün yine gittim yine söyledim hiçbir sıkıntı yok bunlar normal dedi. Arkadaşın dediği gibi magnezyum verdi iki üç gündür içiyorum.
Zeynepnacar Alttan muayene etti, açıklığın yok, vajinal ısın çok yüksek muhtemelen enfeksiyondandır dedi doktorum. idrar tahlili verdim onu bekliyorum. Umarım enfeksiyondandır kızlar 😔
Mesude26 Zeynepnacar benimde de çok oluyo canım korkulcak bişey yok bebeğini sev ve onunla konuş rahatlıyo ve sertliği gidiyo
Zeynepnacar Mesude26 ağlamaktan konuşamadım hiç canım, çok şükür muayeneden sonra rahatladım biraz. Şimdi seviyorum, Allah razı olsun
Perimasali89 Zeynepnacar o kasılma oluyor canım bende bugün Ağrı ve bu şikayetle gittim sıklığı önemli dedi doktorım saat başı oluyorsa hemen gel dedi günde bir iki kez önemli değilmiş bu Arada benimde beş gün önce idrar yolu enfeksiyonu çıktı
Zeynepnacar Perimasali89 enfeksiyondan böyle sertleşme oluyormuymuş, içim biraz rahatladı canım çol sağol
Nilemyus Zeynepnacar bebek yatış posizyonunu değiştiriyor ya muhtemel bebeğin sırt kısmıdır.bendede olurdu severdim sırtını konuşurdum annem diye. Doğdu altı yaşında şimdi kucağımda aynı pozisyonda duruyor sırtını seviyorum hep. Alışkanlığımız oldu. Allah çocuk isteyen herkese versin. Bnun için doktora gitmene gerek yok bence ama içim rahat etsin dersen bir görün. Hem bebeğini görmüş olursun. Bende şimdi 20 haftalığım. Allah hepimize hayırlı doğumlar vetsin
AyeKantar bendede aynısı oluyor karnımın içinde bir tarafta toplanıyor arada ben normaldir diye düşünmüştümama erken doğumriski felan diyenlerde olmuş korkmaya başladım
Zeynepnacar AyeKantar ben de anlamadım ondan geldim canım doktora. Alttan muayene eder sende gidersen. Bir git istersen için rahat etsin seninde