Buraya daha oncede yazmisim bugun regl oldum o kadar kötüyüm ki aglayarak yaziyorum bu postu neredeyse 3 yıl olacak ama hala bi bebisimiz yok esim ve bende sorun yok asilama yaptim tedaviler gordum dunyadaki kadinlarin yuzde 5 i arasina giriyormusum sanirim cok sanşsız bi sansim var baktik doktorluk bi sorun yok koca kari seyleri denedik gobek kaldirmak vs bakiyorum onda da bi cozum yok hep korkularim olurdu gece yatamazdim ciglik cigliga kalkardim inancim herzaman tam muskam yazıldı korkularim bitti hoca bize al basmis seni dedi nazar ile büyü arasinda ince bi cizgide kalmissin Allaha inan 21 gun okuyacam seni dedi bu arada hoca dolandirici degil aile dostu bugun 2 ay gecti ve ben yine reglim ablalarim hicbirseyi olmayip cocugu olmayanlar ne yaptiniz ne yapmam lazim hep kendime okuyorum meryem suresi va dua ama inancimin bittigi noktadayim esim hep destekcim ama cok yoruldum cokk 😒😢😢😢😢 bana biseyler soyleyin be yapicam ben en son tup bebek kaldi o kadar korkuyorum ki o olursa ya tutmazsa o zaman ayakta kalamam ben