yesim-1 Kızlar hamileliğinizde mide bulantısına en iyi gelen şey şu. Mideniz habire bulanıyorsa 1 tane kuru fasulyeyi hap şeklinde su ile yutmanız. Bu doğal Yöntemle mide bulantınız geçecektir deneyin mutlakaaa 💞
Semaykuntt yesim-1 ben onu içerken bile çıkarırım ki ilacımı içerken bile kusuyorum ben ilaçsız duramıyorum birde 😪😪
yesim-1 Semaykuntt ilacı kafanda bitirmen gerekiyor canım böyle doğal şeylere yönel.vücudun daha da rahatlar. Hem yutarken kusmayı düşünme sanki şeker gibi düşün veya kendine ben bunu yapabilirim de.
Semaykuntt yesim-1 denicem bakalım ama gerçekten benim.mide olayım sıkıntılı başladımı birdaha durmuyor ne yazıkki ağlıyorum resmen kendimeden geçiyorum.saniyem dakkam yok 😒
yesim-1 Semaykuntt Allah yardım etsin canım normalde bende çok çektim bulantılardan kızımda. Bu bilgiyi yeni öğrendim sizlerle paylaşayım dedim. Şimdi 2. Çocuğu düşünüyorum eğer bulantım olursa bende deneyeceğim inşallah
Semaykuntt yesim-1 sağol canım paylastigin için ama hepimizin yardımcı.olsun her koşulda zor anne olmak hele ki mideyse 😒🙏🏻
yesim-1 Akşam yatmadan baş ucunuza muz veya salatalık koyun sabah kalkınca direk yiyin o da biraz rahatlatır mideyi