Kiwi12 glsmmc normalde 3ama bir kaybim var bundan önce şuan sancılar için de kivraniyorum ama galiba yalancı sancı. İstanbul cnm
glsmmc Kiwi12 ben Ümraniye eğitim araştırmada doğum yapacağım canım herkes çok memnun oraya giden, özellere gitmek istemedim
Kiwi12 glsmmc gerçekten mi ben düşük yaptım Ümraniye eğitim araştırmada çok ilgisizlerdi 2gun sancılar için de kivrandim yatak kan doldu hasta bezi vermediler bile 2krz yatak değiştim kan dolduğu için sonra şikayet ettik ondan sonra beni ameliyathaneye aldilardi
glsmmc Kiwi12 yaaa çok üzüldüm hem üzücü bir olay yaşamışsınız hem de ilgi alaka kötü olmuş, inşallah içinize en çok sinecek yeri bulursunuz😊 vakit de az kalmış, takibe kime gidiyorsunuz
Kiwi12 glsmmc Sultanbeyli savaş gundogana canım ama ilgi pek yok cagirmaz hiç gelme diyor adam bildiğin ama bu şimdi gittiğim doktorda 10gun arayla gitceksin kontrole artık takipli doktoruna dedi
glsmmc Kiwi12 özel düşünürseniz medipolde herkes Saadet hanımı öneriyor çok Güleryüzlü, ilgili diyorlar, doğum için gitmedim ama gerçekten güleryüzlü biri ve her sorunuza cevap veriyor sanırım orada doğum 2000tlymiş
Kiwi12 glsmmc sigortam yok canım benim saadet hanımı biliyorum ilk çocuğumun doktoru oydu ozamanlar devletteydi