Elif345534 Merhaba tam 12 haftalık hamileyim bugun idrar yolu enfeksiyonu ağrısı ile dr a gittim bir ilaç verdi ve progestanı tedbir amaçlı verdim dedi ama endişeliyim (alt ve üst muayene de yaptı sorun yok dedi )
MYstryy Elif345534 progestani buyuk ihtimal Her hangi bir kanama olmasini önlemek icin vermistir. Cunku idrar yolu enfeksiyonu geciren bazi hamielelerde kanama gozukuyor cnm . Kullan ben 6.haftadan beri kullaniyirum dusuk riskm var 12 hft 4 gunluk olduk kanamalar devam ediyor. Yararini gorursun zarari yok.
Ayslm Elif345534 bende de hem tablet hem iğnesini kullanıyorum kanama falan yok ama bebeğim gelişmemiş dedi doktor adet tarihine göre 8 hafta olması gerekiyo ama kalp atışını duymadım ve bebek gelişmemiş dedi bugün farklı bi doktora gidecm
Elif345534 Ayslm inşallah kısa zamanda normale döner sağsalim alırız bebişlerimizi kucağımıza inşallah
28umran52 Ilk gebelik 4 buçuk aylık düştü bnde ilkten beri kanamam vardı suan 6 haftalık hamileyim progestan kullanıyom ama kahve rengi lekelerim var