• Doğum
  • Kız bebek gerçekten erken mi doğar?

Sustek hurafeee😂 erkek bebekte geç gelir diyolar 37+1 haftalığız geliyo iki gözümün bebeği🙈

Sustek 40 + 4’e kadar bekledim maalesef gelmedi sezeryan oldu çünkü açıklığını bir santim de kaldı suni sancı almama rağmen

Hurafe 39+2 gelen giden yok 😂

Sustek tabiki hurafe .oğlum 35 haftalık doğdu .Arkadaşımın kızı da 40 haftalık doğdu 😊

Sustek ben erken dogmusum canım kardeşim erkek o da geç doğmuş. Çevremde kızlar hep erken doğuyor belki bana öyle denk geldi bende altı aylık hamileyim kızım olacak inşallah erken gelecek gibi geliyor çünkü çok hareketli muhtemelen son ayı içerde zor geçirir sıkılır erken doğar😅

Sustek yok öyle birşey doktorda dedi 40+1 olduk ne gelen var ne giden 😂😬 cıkmak istemiyo bizim kız 😂

Sustek 41.0 da suni aldım 41.3 de sezeryana alındım açılma olmadığı için.
yani Kızımı suni ile bile getirtemedik dünyaya:)

Rahmimizin kromozomlara göre bebeğin doğacağı vakite karar verdiğini düşünmüyorum. “hmm xx taşıyorum bu erken doğsun, hmm xy taşıyorum bu geç doğmalı” demiyordur rahim.
Bence eskiden kalma bir düşünce gibi bir şey bu. Misal o zaman hafta hesabı yokmuş. Ay hesabını Kafadan hesap yaparlarmış.

Sustek kesinlikle katılmıyorum 41+5 de doğurdum oda suni sancı ile 31 haftalıkken herşeyi i hazırladım erken gelir diye ama bizimki zorla geldi 😂😂