Tomriskatun Merhaba muayenelere covid sebebiyle eşler alınmıyordu sonra alınmaya başladı derken tekrar alınmıyor. Vakalar arttığı için deniliyorda sonuçta eşimizde risk varsa aynı evi hatta aynı yatağı paylaştığımız için bizde de vardır aynı risk 🤷♀️ 1 hafta öncesinde cümbür cemaat ailecek girenleri gördüm. 1 hafta sonrasında sadece hasta alınıyor denmesi garip geldi. Doğumda da bu tarz covid adı altında saçma sapan uygulamalar yapılıyor mu merak ediyorum. Kordonda kan akımı bitene kadar beklenip ten tene temas yapılıyor mu? Yakın zamanda doğum yapanlar aydınlatırsa sevinirim 💞
nuran6024 Tomriskatun bende oraya gidiyorum Mart’tan beri muaneye hiç kimseyi almadılar yanıma Sedef hanıma gidiyorum bende
Tomriskatun nuran6024 Marttan geçtiğimiz haftalara kadar alınmıyordu. 2 3 hafta önce gittiğim kontrolde ailecek girenlere şahit oldum (anne, baba, çocuk, kayınvalide vs.) 1 hafta sonrasında eşim kapıda kalakaldı 🤷♀️
Asn Tomriskatun eşim marttan bu yana alınmıyor bir kere kalp atısını duyabildi adamcagız bu çifte standart niye ki
Tomriskatun Asn bizimde ilk haliyle heyecanla gidip kapıda kalması görememesi üzüyor haliyle. İnstagramdan doğum sonrası ailecek fotoğraflar atılıyor doktor odasında ama muayene gelince covid tedbirleri kapsamında alamıyoruz. Yahu adamda varsa bende de vardır zaten 🤷♀️
Tomriskatun Inatcikisilik Mantıklı bulamıyorum 🤷♀️ aynı adamla aynı evi paylaşıyoruz onda varsa bizde de vardır sosyal mesafeli maskeli oturmuyoruz evde 😂
Inatcikisilik Tomriskatun al benden de o kadar. Sanki adamcagizlar girse nolcak gormeden etmedn kucaklarina alcaklar cocuklari
Sozipek Merhaba ben Koşuyolu medipole gidiyorum orda hiç b böyle birşeyle karşılaşmadık hep eşimle birlikte girdik
Inatcikisilik Sozipek herkes bir degisik anlamadm valla isine geldigi gibi mi davraniyo hastaneler nedir.
Tomriskatun Sozipek koşuyolu medipole giden ve 3 gün önce doğum yapan arkadaşımda aynısını söylüyordu. Çamlıca medipoldeki doktorların çoğunun instagramına bakarsanız maşallah maaile bpy boy fotoğraf atıyorlar ama gebelere gelince eşleri alamıyoruz. Ne mana 🤷♀️
Sozipek Tomriskatun bende şaşırdım anlamsız ne gerekçeyle babayı içeri almıyorlarsa 😏hayırlısıyla doğum yapmak nasip olur inşallah hepimize 🙏