Star35 Igg sonucum 0 igm sonucum 0.03 çıkmış hiç anlamadığım bir konu yardımcı olur musunuz anlayan arkadaşlar
Nur_nur06 Star35 neden yaptırmıştın canım ben merak ediyorum bi belirti falan ne oldu yani bn kıymaya dokundum iki üç gündür de hasta gibiyim korkmuyor değilim
Star35 Nur_nur06 canım kurban bayramında unuttum etlerle eldivensiz haşır neşir oldum bir hafta sonra soğuk algınlığı geçirince içime bir kurt düştü o yüzden yaptırdım içim rahat etsin diye
Nur_nur06 Star35 bende 3 4 gün önce unuttum kıymaya dokundum canım dediğim gibi bi hasta gibi oldum midem kötü ishal oldum hep uykum var şüpheleniyorum bende o yüzden kadın doğum doktoru mu yaptı kanla mı bakıldı nasıl oldu
Star35 Nur_nur06 dahiliye doktoruna gittim toksoplazma testlerini yaptırmak istiyorum dedim özellikle igg ve igm diye belirttim canım
Papatya011 Negatif canım korkulacak bir durum yok benimki ikiside pozitif çıkmıştı ama tekrar başka bir test istendi şuan mı yoksa daha önce mı enfekte olmuş diye 3 aydan daha önce çıktı