Sngl1 Bebeğime cüce olabileceği kol ve bacaklarının olması gerekenden kısa olduğu söylendi bu şekilde bi durum yaşayan var mı
Hope8 Sngl1 tam bi bilgim yok ama tek bildiğim cücelik anne karnında sadece dna ya bakılarak öğrenilebilir öyle kol bacaktan sanmıyorum canım sıkma canını ailenizde var mı peki?
AyaYlmazYldrm Sngl1 canim bnim oglumda minyon suan hamileyim onada minyon dedi babasi ve bende minyonuz demem oki korkma uzar cuce oldugunu snmam uzme kendini
Deleted5544 kolu bilmiyorum ama boyu 5 hafta geriydi 40+0da 35+0 a uyumlu bacak boyuyla doğuma girdim 49 cm dogdu
Sngl1 Deleted5544 şuan benim 38 haftalık 33 le uyumlu kafa 38 diyorlar boyu 48 cm yaklaşık doktor şuan bi şey yapamam uzun kemikleri kısa bi şüphen varsa bu da cücelik dedi topuk kanına baktılar mı peki şuan sağlıklı mı
Sngl1 Hope8 ailemiz de yok bende baktım net teşhis kan demişler ben 1.53 gibiyim sana da benziyo olabilir dedi ama başka hiç bi bulgu yok alnında şişlik görüyorum gibi dedi belki deyip duruyolar çok zormuş
Deleted5544 Sngl1 evet canım gayet sağlıklı allaha sükür, 55 günlük olduk 50. günde 5 cm uzamıs 54 cmdi insallah sizinde bi sorun cıkmaz
Narin Sngl1 Minyon olma ihtimali çok yüksek ama cücelik çok ayrı bir şey.Detaylı ultrasona girdiniz mi hemen paniklemeyin sakin olun bebek etkilenmesin.Mutlaka başka doktor görüşü alın
ZeynepBetul Sngl1 eşimle benim boyunda sizin gibi Doktor minyon olabilir sen minyonsun dedi. Yada doğduğunuz zaman ikinizden biri ufak doğmuşsa onunla da alakalı olabilir
Sngl1 Narin detaylıya girdim 20. Haftamda sorun çıkmadı böyle deyince tekrar girdim gerilik çıktı ama yüzünde bi anamli tespit etmediler ankara da erol bayraktar diye bi doktor var klinik ona gittim oda evet kısa ama başka bi semptom göremedim bence senin gibi olur kısasın sende ama cücemisin dedi allah razı olsun yazdığınız için nolur dua edin sağlıklıca kucagıma almayı nasip etsin rabbim
Narin Sngl1 Yaa kıyamam🤗içinizi ferah tutun,annesine benzeyecek demek ki minnoş,minyon bir bebek olacak.Hiç önemli değil ki yeter ki sağlıklı olsun.Hayırlısıyla sağlıkla kucaklayın inşallah🤗