Sedaccllkk Merhaba arkadaşlar benim gebeliğimin 28+6 sı ama bebeğimin göbek çevresi 27 haftalık olarak geriden geliyor erken alınıp küveze koyulma ihtimali var böyle bir sorunla karşılaştınız mı?(Allahım karşılaştırmasın 🤲🏻)
tugbats Sedaccllkk ben öyleydim 40 haftalık doğdu bebeğim erken doğmadı sadece biraz zayıf ama sağlıklı bir oğlum oldu
Minigimm2020 Sedaccllkk yok ya nerden cikti o daha cik erken haftaaini yakalar arasa 2 3 hfta oynarsa o sorun cunku benimdekide ayni suan 1 hafta geride ama doktor ilerleyen zamanlarda haftasini yakalar dedi
Yagmurkoksal_61 28 haftadan beri göbek çevresi geride bazen 1 hafta bazen 1,5 hafta onun dışında tüm ölçüleri uyumlu zayf bir bebek olacak herhalde 35 haftalık olduk bakalım ne zaman doğacak
Sedaccllkk Yagmurkoksal_61 detaylı istemediler mi tekrar sizden Farklı farklı doktorlara gittim detaylı istediler hep
Yagmurkoksal_61 Sedaccllkk her gittiğimde kan akısına vs bakıyo hersey normal diyor bacak olcusu kafası normal hep haftasyla uyumlı sadecr zayıf diyo işte