prensesannesi25 Kızlar 31+3 haftalığım bugün doktor bebeğin kilosu 1754 dedi kilosu normal mi bi de bebek şişko değil minyon dedi minyon derken büyüdüğünde minyon mu olacak anlamadım ne demek istedi eşimle benimde boyumuz uzun ama 🙄
Epifenomen prensesannesi25 yapısı küçük demek istemiştir canım, benim bebeğim de 5 gün geriden geliyor, doktor iri yapılı bir bebek değil, minyon sanırım demişti. Eşim ve ben de yapılıyız. Annem ve ablam minyon sanırım onlara çekecek 😊
kedilervekaranfil prensesannesi25 Minyonun doktorlarca tanımı “sağlıklı ufak” yani bir sağlık sorunu yok ama diğerlerine göre biraz küçük. Haftasına göre küçük gelmedi bana kilosu ama doktorunuz daha iyi bilir tabii
Arinna prensesannesi25 bizim de eşimle boyumuz uzun. Bebeğiniz minyon bir bebek olacak dedi. Dediği gibi oldu. Sağlıklı olsun da minyonluk sorun değil canım.
prensesannesi25 Epifenomen Bizim ikimizin ailesinde de minyon kimse yok bebeğim minyon mu olacak yani onu demek istedi
Epifenomen prensesannesi25 hayır yapısı hakkında illa öyle olacak demek değildir o, yani hrrhangi bir problemi yok sadece küçük demek istemiş😊
Tuanazra 29 da 1330 dük 31 de anca 1730 oluruz buz de ama haftasıyla uyumlu iri olmayan bebrk oluyor.
gamzosgamzos Benim bebişim zamanında doğdu ama 2.800 minyon bebis 5 gün sonra Allahın izniyle 8 aylık olacak yaşıtlarından farkı yok
Arinna prensesannesi25 şişko değil benim bebeğim mesela erken doğdu boyu kısa ve kilosu düşüktü. Anne karnında da doktor hep öyle derdi. Minyon diye öyle oldu Yani.