NE02 canim sadece hamile kalmam gerekiyor diye dusunup durma. Her ay acaba bu ay hamile miyim deme. Ve farketmeden esinle iliskiye girerken sadece bebek yapma kafasiyla birlikte oldugunuzda asla olmaz. Once kafani rahatlat. Bi sorun var mi diye dusunmeyi birak. Olmazsa takdiri ilahi derim diye dusun. Bak biz 2019 ocak ayinda korunmayı biraktik. Ve temmuzun 5inde 1aylik hamile oldugumu ogrendim tam 1.5 sene. Ve ocaktan itibaren her ay test yaptim cocuk olmuyo diye ovulasyon testleri aldim. En kucuk seyi belirti mi diye saatlerce arastirdim. Internette yabanci forumlar makalaler dahil okumadigim sey kalmadi. Sonra artik 1 sene oldu doktora gidelim dedik ve pandemi patladi. Bitsin azalsin hastaneler simdi mikrop yuvasi bekleyelm diye diye bir kac ay daha bekledik. Sonra o sure icinde esimle oturduk konustuk olmazsa olmaz dünyanın sonu degil. Tip ilerledi cok fazla alrernatif var onlarda olmazsa hayatımızı yasariz hayalimiz plan karavani alir cikariz turumuza dedik. Zaten kedilerimiz var bizim bebegimiz onlar dedik. Sonra normallesmesi sureci diye ise basladik ilk baslamanin yogunlugu ustune ev tasidik onun yogunlugu derken. Hic bisy aklimiza gelmedi ve o ay icinde belki korunmasiz 1 yada 2 kez birlikte olduk. Ve temmuzun basinda adetim 1 2 gun gecikince evde eski 5 6 aylik test vardi onu yapiyim dedim. Ve hafi silik ikinci çizgi cikti. Daha once o hic olmuyordu. Sonra hemen o gun test verdim ertesi gun sonucu aldim ve hamileyim. Cok uzun oldu kusura bakma. Kisacasi kafana takma dünyanın sonu degil zamani gelimce rabbim vericek emin ol. Rahatlat kendini.