Burcinelly Merhaba kızlar, doktorlar her gebeye kalsiyum desteği veriyor mu? Kaçıncı haftada başlanıyor. Ben süt, peynir ve yoğurt üçlüsünü tüketemediğim için bebeğin gelişiminde sıkıntı olcak diye çok korkuyorum. 14. Haftadayım
tugcemre Burcinelly bende tuketemıyrım yanı zorlanıyrum içine muz veya nesquik toz halınde olanı koyup içmeyi dene canım ben İshal oldugundan ve rahatsız oldugumdan dolayı içemşyrm ama bu sekılde yınede deniyrm cnm
Dsa Burcinelly merhaba bende sadece peynir tüketiyordum. Doktor omega 3 ve kalsiyum vermemişti. Dedim sadece peynir yiyorum siye o zaman kalsiyum desteği al dedi. Öylelerle başladım 16. Haftamda. Birde ben omega da istedim ama vermeyelim neticede kimyasal dedi haftada en az 2 kere balık yersen vermeyelim dedi. Tamam denicem dedim. Siz kullanıyormusunuz
Burcinelly tugcemre bende yeni yeni kakao falan koyarak içmeye çalışıyorum ama zor içiyorum yinede. Nesguik deneyeceğim canım sağol💕
Burcinelly Sebla55 ben doktora kanda kalsiyuma bakalım dedim. Gerek yok dedi🤷🏼♀️ Kan alınmasından da çok korkuyorum. Yoksa sağlık ocağında gidip baktırmak var aklımda.
tugcemre nesquik e bır baın ben aldım içinde kalsıyum da var cocuklarda kullandıkları için herhangi bir katkı maddesi yok
Burcinelly Dsa ben malesef peynir de tüketemiyorum ama ona rağmen doktorum çok rahat anlam veremedim. Bana omega olarak alg yağı diye bişey verdi nbl marka onu kullanıyorum. Birde decavit verdi onda düşük de olsa kalsiyum var. Umarım yeterli olur
Dsa Burcinelly evet decavit bende kullanıyorum solgarın demirini kullanıyorum birde kalsiyum verdi. Bence sizde söyleyin doktorunuza kalsiyum tüketemediğinizi... mineral suyu için sırma markasında 326 kalsiyum var diğerleri daha düşük. Doktora sorduğumda hergün mutlaka şunu ye dediğiniz dediğim de mutlaka 1 yumurta 😔 Ve kalsiyum dedi o yüzden sizde sorun isterseniz
Burcinelly Dsa ben söyledim yemediğimi ama sen bunları takma şimdi dedi. Ama bebeğin kemikleri oluşmaya başladı o yüzden aklıma takılıyor. Umarım eksiklik yaşamaz