MYstryy Yasininannesi ben 9. Haftami bitirri bitirmez çıkıyor 2 gebeligmdede oyle oldu ufaktan cikti anneminde oyle olurmus hic ic karnim yok sanirim
Aynurr16 Yasininannesi 21 haftaya geldik dar kıyafet giymeyi sevmediğim için hala belli olmuyo ama 19. Haftada karnımı gören hamile karnı derdi
spaceship haftadayım, 2 gündür falan kendini belli ediyor. Şişkinlik değil, gaz da değil. Başlarda şişkinlikten olup sönüyordu. Bu sefer zaten farklı duruyor 😂 Gören birkaç kişi daha söyleyince emin oldum 🤰🏻😳 zayıf olduğum için sanırım erken çıkacak gibi 🧐
Zeyyno_ Yasininannesi 18.haftamda böyle çok az büyümeye başladı şimdi 22Haftalığız belli ediyor artık kendini göbüşümüz 🤗🥰🥰🧿
ikizannesi2985 Yasininannesi 10 haftalıkken çıkmaya başladı benim. İkizlere hamileyim belki ondan o kadar çabuk çıktı🙈
Tomrisss 14.haftamdayım bu hafta alttan belirmeye başladı 🥳 gaz olmadığını da anlayabiliyorum göbeğimi çekmeye çalışıyprum imkansız gitmiyor sertlik oluyor 😁
Leylasultn Yasininannesi 4 ayliken buyuymeye basladi ama suan 28 haftaligim daha cok belirgin artik 😅