Tazeanne-96 Merhaba hanımlar ; 25+4 olduk bizde oğlumla çantamızı yavaştan hazırlamaya başlıycaz . Bebeğiniz kıyaflerini bebek deterjanı ile mi yıkadınız . Yoksa normal deterjanda olur mu bir zararı var Mıdır .🤔 Cevaplarınızı bekliyorum 🥰🌺💐
Akbas77- Tazeanne-96 Dalan toz sabun aldım canım zeytinyağlı unibaby de yumuşatıcı aldım çamasırları cok güzel yumusak ve mis oldu
askdunyam Tazeanne-96 normal deterjan olmaz 🙅🏼♀️ bebekler için olan sıvı deterjanlar var uni baby, Dalin vs. Granül matikler, tamamen organik olanlar falan da var ama leke çıkarmada iyi değil diyorlar.
Yakamoz__gul Tazeanne-96 normal deterjanların içinde çok katkı maddesi var leke çıkarmak için falan. Büyük insana bile alerji yapabiliyor ki bebek daha dış dünyaya hiç alışkın degil. Bebek deterjanları daha çok organik oluyor. Bence bı deterjan al daha iyi olur
Srzrk Tazeanne-96 Unibaby sensetive aldım ben de onjnla yıkamayı düşünüyorum. Alkol paraben boya vs içermemeli bebek deterjanları 😊
Kkaya0153 Green Clean aldım bende organik olsun istedim ilk zamanlar için. Sonrasında büyudükce daha uygun bi deterjan alırım diye düşündüm uni baby gibi falan.. Ama ilk etapta yumuşatıcı kesinlikle tavsiye edilmiyor
NurSema01 Tazeanne-96 ben siveno doğal çamaşır sabunu aldım biraz pahalı ama bebeğim için değer 👍🏻 İnstagramda muhendisinoglu sayfasında bebek-çocuk için olan herşeyin içeriklerini inceliyor orayı takip etmeni tavsiye ederim ☺️
Tazeanne-96 NurSema01 evet hepsi burada da gördüm ama daha önce duyduğum bir marka değil ama memnunsanız düşünebilirim . Unibaby de düşünüyorum artık ikisinden biri olacak teşekkürler hanımlar .
Tazeanne-96 NurSema01 Damla1995 teşekkürler Dalan markasında aklımda hepinizin kulladıklarını kullanmak isterim ama artık bir tane seçecem. Sıvı beta toz farkeden mi acaba Dalan’ın toz deterjanını görmüştüm bebekler için
Tazeanne-96 Tazeanne-96 siveno çamaşır sabunu diger markaları göre fiyatı bence uygun hepsi burada da 27 TL dalin ve unibaby daha pahalı
Damla1995 Tazeanne-96 dalan roxi deterjan var onu alablrsin ben hep onu kullandim hala bile kullaniyorum kendi tullerime beyazlarima. Bebek icibde cok onerisini almisdim ilk cocugumda.simdi ikinciyede onu kullandim bekliyoruz dogmaisni 😁 bibara dalinin sivi deterjanini kullandim kokusu sahane ama bnce dalan roxi dha iyi.